Για ακόμη δυο χρόνια, στον πάγκο της ΑΕΚ Β΄ ο Οφρυδόπουλος – Τέλος ο Παναγιωτάρας!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο έως το καλοκαίρι του 2024.

Κανονικά στη θέση του στο πάγκο της ΑΕΚ Β’, επιστρέφει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, μετά το τέλος της θητείας του ως υπηρεσιακός τεχνικός στη πρώτη ομάδα.

Ανακοινώθηκε επίσημη η ανανέωση του συμβολαίου του ως το καλοκαίρι του 2024 και ο Έλληνας τεχνικός θα συνεχίσει τη δουλειά του στην ομάδα της Ένωσης που συμμετέχει στη Super League 2 και με την οποία το αποτέλεσμα που παρουσίασε φέτος ήταν εξαιρετικό.

Τέλος ο Παναγιωτάρας!

Αντίθετα με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, ο Νίκος Παναγιωτάρας που τον αντικατέστησε στην ΑΕΚ Β΄ στο διάστημα που δούλεψε στη πρώτη ομάδα, δε θα επιστρέψει στο πόστο που είχε. Μετά από σειρά ετών παρουσίας στα τεχνικά τιμ της πρώτης ομάδας της Ένωσης, ανακοινώθηκε πως η συνεργασία του με την ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε, με την ΠΑΕ να τον ευχαριστεί για τη προσφορά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο έως το καλοκαίρι του 2024. Ο 48χρονος τεχνικός επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Β.

Έπειτα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δήλωσε στο aekfc.gr: «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα συνεχίσω να υπηρετώ την ΑΕΚ. Με δουλειά, ήθος, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια προς τον κόσμο της, αλλά και προς όσα πρεσβεύει το έμβλημα της».

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παναγιωτάρα, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Σχόλια