Νέα Ακαδημία ποδοσφαίρου Γκέραρντ-Παπαδάκη Soccer Academy

Η νέα ακαδημία ποδόσφαιρου στο Ηράκλειο Κρήτης των Ευγένιου Γκέραρντ και Μανώλη Παπαδάκη στο Παγκρήτιο στάδιο, άνοιξε τις πύλες της.

Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στο ποδόσφαιρο o Ευγένιος Γκέραρντς και ο Μανώλης Παπαδάκης ίδρυσαν ακαδημία ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Εχοντας ήδη αρχίσει την εκπαίδευση στο παιδικό ποδόσφαιρο από το 2004 με το “Eugenios Gerards Soccer Camp”, πλέον θα προσφέρουν τις γνώσεις τους και τις υπηρεσίες τους ακόμα πιο μεθοδικά και με συνεχή προπόνηση και εκπαίδευση στα παιδιά.

Υπεύθυνος είναι ο προπονητής με εξειδίκευση στην τεχνική Μανώλης Παπαδάκης ο οποίος από το 2009 έως τον Ιούνιο του 2016 ήταν υπεύθυνος τεχνικής στην ακαδημία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Παπαδάκης έχει την καθοδήγηση από τον Ευγένιο Γκέραρντ, έναν από τους καλύτερους προπονητές που έχει περάσει από την Ελλάδα και συγκεκριμένα τον ΟΦΗ και αμφότεροι υπόσχονται την επιτυχία της νέας ακαδημίας αλλά και την ανάπτυξη της.

Η ακαδημία με έδρα το Παγκρήτιο στάδιο πληρεί όλες τις προϋποθέσεις ώστε να γίνει μία από τις καλύτερες της Ελλάδας και τα παιδιά να νοιώθουν ότι ανήκουν σε μία ακαδημία που σκοπό έχει καθαρά την ανάπτυξη τους ως άνθρωποι, αλλά και ως ποδοσφαιριστές.

Τί καλύτερο για ένα παιδί να μαθαίνει ποδόσφαιρο σε φυσικό χόρτο, σε ασφαλείς εγκαταστάσεις και με προπονητές οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι στην βελτίωση πάντα με θετικό τρόπο προσέγγισης;

Στη νέα ακαδημία ποδοσφαίρου Gerards – Papadakis Soccer Academy διεξάγονται δωρεάν προπονήσεις γνωριμίας μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες:

Τηλ : 694 157 1901

facebook : Gerards.Papadakis

Γραμματεία : Παγκρήτιο Στάδιο θύρα 1.

Σχόλια