ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΓΚΕΡΑΡΝΤ SOCCER CAMP : Το καλοκαίρι σε Αθήνα και Λευκωσία (Photos)

Το μάθαμε πρώτοι και σας το ανακοινώνουμε!

Το ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΓΚΕΡΑΡΝΤ SOCCER CAMP, θα πραγματοποιηθεί φέτος το καλοκαίρι, εκτός από την Αθήνα, για πρώτη φορά και στην Κύπρο-Λευκωσία!

Δεν είχαμε ξαναδεί στην Ελλάδα τόσα «ονόματα» μαζί σε ένα camp,  τα οποία ταυτόχρονα να ασχολούνται με τις υποδομές του ποδοσφαίρου σε υψηλό επίπεδο.

Όμως ήταν γεγονός. Πέρσι το καλοκαίρι στο 8ο EYGENIOS GERARD SOCCER CAMP 2011, συναντήσαμε τον ΕΥΓΕΝΙΟ ΓΚΕΡΑΡΝΤ πρώην προπονητή στις ομάδες ΟΦΗ, ΑΕΚ, ΗΡΑΚΛΗ, ΑΠΟΕΛ τον ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΜΑΡΑ Τεχνικό Διευθυντή της ακαδημίας ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, τον ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΚΟΛΑ Τεχνικό Διευθυντή της ακαδημίας ΠΑΕ ΑΕΚ, τον ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΖΕΛΕΝΙΤΣΑ Τεχνικό Διευθυντή της ακαδημίας ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, τον ΛΕΩΝΙΔΑ ΒΟΚΟΛΟ, προπονητή της Ομάδας Νέων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και πλέον βοηθού του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ, τον ΤΟΝΙ ΣΑΒΕΦΣΚΙ, προπονητή, μάνατζερ της ΠΑΕ ΑΕΚ, τον ΚΩΣΤΑ ΤΑΡΑΣΗ προπονητή στην ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, τον ΣΠΥΡΟ ΜΑΡΑΓΚΟ προπονητή στην ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, τον ΜΑΝΟΛΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ προπονητή στην ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΑΠΠΑ προπονητή τερματοφυλάκων στην ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, τον ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΕΛΙΟ Τεχνικό Διευθυντή της ακαδημίας ΣΟΥΡΜΕΝΑ και τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΕΚΑ καθηγητή φυσικής αγωγής.

Για περισσότερες πληροφορίες για το καμπ του 2012 πατήστε ΕΔΩ

Πληροφορίες – Εγγραφές

τηλ. 694-204 4858

Το Gerards soccer camp έχει πλέον γίνει θεσμός!Οι περσινοί χορηγοί του Gerards soccer camp

 

Μεγάλη ήταν η αποδοχή των συμμετεχόντων παιδιών στο περσινό ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΓΚΕΡΑΡΝΤ SOCCER CAMP και φυσικά ήταν πολύ τυχερά τα παιδιά αυτά, που άδραξαν την ευκαιρία να διδαχθούν το ποδόσφαιρο, από όλους αυτούς τους καταξιωμένους προπονητές.

Συγχαρητήρια στον Ευγένιο Γκέραρντ και τον Μανόλη Παπαδάκη, για την πολύ μεγάλη και απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση, του περσινού 8ου «Ευγένιος Gerard Soccer Camp», έδιναν όλοι οι παραβρισκόμενοι, γονείς, προπονητές και επισκέπτες, μετά την τελετή λήξης του, αλλά και κατά την διάρκεια των ημερών διεξαγωγής του camp στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Σαμαράς βρέθηκε στο Gerards soccer camp, υπέγραψε αυτόγραφα και έβγαλε πολλές φωτογραφίες με όλα τα παιδιάΤο αυτόγραφο του Γιώργου Σαμαρά

Το football-academies.gr, ως χορηγός επικοινωνίας, του περσινού camp ήταν καθημερινά παρόν, καθ’  όλη την διάρκεια του camp. Μιλήσαμε με πολλούς γονείς και επισκέπτες προπονητές ακαδημιών, οι οποίοι μας εξέφραζαν τα ποιο κολακευτικά λόγια για τη διοργάνωση. Ήταν όλοι εντυπωσιασμένοι από την εξαιρετική προπόνηση εξειδικευμένης τεχνικής, τα πολύ μεγάλα ονόματα προπονητών που συμμετείχαν στην εκπαίδευση των παιδιών, καθώς και από τους εξαίρετους ομιλητές.

Και ο Γιάτσεκ Γκμόχ στο Gerards soccer camp. Εδώ μαζί με τον Ευγένιο ΓκέραρντΟι Γιώργος Σαμαράς και Κώστας Φρατζέσκος τίμησαν με την παρουσία τους το Gerards soccer camp

Πλέον το ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΓΚΕΡΑΡΝΤ SOCCER CAMP έχει γίνει θεσμός και οι διοργανωτές φέτος αποφάσισαν να το διοργανώσουν εκτός της Αθήνας και στην Λευκωσία της Κύπρου, λόγω των πολλών αιτήσεων που υπήρχαν από το νησί.

Το football-academies.gr, είναι πεπεισμένο για την επιτυχία και του φετινού εγχειρήματος των διοργανωτών.

Πάρτε μια γεύση παρακάτω από στιγμές του περσινού 8ου «Ευγένιος Gerard Soccer Camp» που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του football-academies.gr

1η – 2η ημέρα του περσινού 8ου «Ευγένιος Gerard Soccer Camp»

 

3η-4η-5η ημέρα του περσινού 8ου «Ευγένιος Gerard Soccer Camp»

Σχόλια