Γκέραρντ και Ρότσα διδάσκουν τα μικρά παιδιά, στο “11ο Ευγένιος Γκέραρντ soccer camp”

Λίγες μέρες έμειναν για την έναρξη του 11ο Ευγένιος Γκέραρντ soccer camp αρχικά στο Ηράκλειο και εν συνεχεία στην Αθήνα με την παρουσία πλην του Ρότσα και πέντε τεχνικών της ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

Σε μερικές ημέρες αρχίζει το 11ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΓΚΕΡΑΡΝΤ SOCCER CAMP και το GOALKEEPER CAMP στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ!

Τον παρόν θα δώσουν οι προπονητές της επίσημης ακαδημίας της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Κώστας Ταράσης, Βαγγέλης Σάμιος, Μανώλης Παπαδάκης, Άρης Κυριαζής, Βαγγέλης Λάππας, όπως επίσης ο Βαγγέλης Μπέκας ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ SUPER LEAGUE, Δήμος Ρόκας ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ, Μιχάλης Παπαδάκης ακαδημία ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΡΟΥ.

Μαζί τους θα είναι και προπονητές από την ΚΡΗΤΗ οι οποίοι θα στελεχώσουν το team του camp: GERARDS CAMP – Στέλιος Βελεγράκης και Αντώνης Αποστολάκης ακαδημία ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, Νίκος Μακράκης ακαδημία Π.Ο.ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ, Νίκος Πατέλης ακαδημία ΠΑΝΟΜ, Ιορδάνης Τσιρκίνης ακαδημία Α.Ο.Α.Ν.

GOALKEEPER CAMP – Αριαν Μπεκιάι ακαδημία ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΥΠΡΟΥ, Κώστας Καραγιαννακίδης ακαδημία ΠΑΝΟΜ, Ανδρος Τιμοθέου ακαδημία ΝΙΚΚΙ ΚΥΠΡΟΥ.

Στόχος του EUGENIOS GERARDS SOCCER CAMP και του GOALKEEPER CAMP 2014, είναι η εκπαίδευση των μικρών ποδοσφαιριστών στις τεχνικές δεξιότητες με έναν ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.

Απευθύνεται σε παιδιά που έχουν γεννηθεί το 1999 έως το 2006. Σας περιμένουμε όλους για μια μοναδική εμπειρία….

Οι εγγραφές συνεχίζονται… www.gerardscamp.gr Τηλ. 6941571901

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα στις 23 Ιουνίου και ώρα 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στην αίθουσα συνεντεύξεων του Παγκρητίου Σταδίου, από τους προπονητές Ευγένιος Γκέραρντ, Μανώλη Παπαδάκη, Βαγγέλη Λάππα, Κώστα Ταράση, Βαγγέλη Σάμιο, Αρη Κυριαζή και Βαγγέλη Μπέκα, για την έναρξη του Eugenios Gerards Soccer Camp & Goalkeeper Camp 2014.

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΨΥΧΟΥΝΤΑΚΗ

Την Παρασκευή 27 Ιουνίου, αμέσως μετά τις προπονήσεις των παιδιών και ώρα 1.00 – 2.30 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί ομιλία στους γονείς των παιδιών που θα συμμετάσχουν στο camp του Ηρακλείου, από την Κυρία Μαρία Ψυχουντάκη ψυχολόγο της ακαδημίας ΠΑΕ Παναθηναικός, με θέμα: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ.

Σχόλια