Δοκιμαστικά της Ιταλικής Genoa FC για ποδοσφαιριστές 1995-96-97

Τη μοναδική ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους υπό το βλέμμα του Ιταλού ανιχνευτή ταλέντων της Ιταλικής Genoa, Luca Chiappino, θα έχουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο Κύπριοι νεαροί ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 1995, 96 και 97 στην Κύπρο.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουνίου 2012, θα διοργανωθούν ποδοσφαιρικά δοκιμαστικά, στο Αθλητικό Κέντρο Allegra/Γ.Σ.Π. στην Κύπρο και θα απευθύνονται σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές των ηλικιών 14, 15 και 16 ετών. Στόχος της διοργάνωσης είναι να προσφέρει την μοναδική ευκαιρία σε νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές να επιδείξουν το ταλέντο τους μπροστά στον ανιχνευτή ταλέντων της Genoa, Luca Chiappino και τον Sandro Martone, Ιταλό Agent των διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστών Zlatan Ibrahimovic (Milan) και Mario Balotelli (Man City).

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι πολύ μεγάλο, καθώς πρόκειται για ηλικίες που πλησιάζουν στην ωρίμανση της Εφηβικής ποδοσφαιρικής ανάπτυξης και η μετάβαση τους σε πιο προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα θα τους βοηθήσει στην υλοποίηση του ονείρου τους. Στόχος των δοκιμαστικών είναι να δημιουργήσουν την «πλατφόρμα» επαγγελματικής ανάπτυξης των αξιόλογων ταλέντων προσφέροντας τους περισσότερες ευκαιρίες για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον.

Οι ποδοσφαιριστές που θα ξεχωρίσουν και συνεπώς θα επιλεγούν, θα τους προσφέρει μετάβαση μαζί με συνοδό (με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την Genoa) απ΄ ευθείας στην Ακαδημία της Ιταλικής ομάδας, εκεί όπου σε ψηλότερο επίπεδο θα συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους ανάπτυξη.

Το πρόγραμμα για το Σάββατο 16 Ιουνίου, περιλαμβάνει «performance tests», τα αποτελέσματα των οποίων θα λάβει προσωπικά ο κάθε ποδοσφαιριστής καθώς επίσης και ποδοσφαιρικά παιχνίδια μεταξύ των συμμετεχόντων. Την Κυριακή, 17 Ιουνίου, θα υπάρξουν περαιτέρω δοκιμαστικά για τους επίλεκτους ποδοσφαιριστές που θα ξεχωρίσουν την προηγούμενη μέρα (περίπου το 10% από τις συμμετοχές). Στόχος των Scouts είναι τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές να εξασφαλίσουν περεταίρω δοκιμαστικά στις εγκαταστάσεις της Ιταλικής ομάδας στη Γένοβα της Ιταλίας (με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την ομάδα). Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα λάβει την επίσημη φανέλα της διοργάνωσης, άφθονες μπουκάλες νερό, προσωπικές και ομαδικές φωτογραφίες αλλά πιο σημαντικά θα έχει την ευκαιρεία να «παλέψει» για επαγγελματικό συμβόλαιο σε ομάδα της Ιταλίας.

Πρόγραμμα Σαββάτου:

15:00 – 16:00 Εγγραφές

16:30 – 18:00 Performance tests

18:00 – 19:30 Mini-games + Normal game

Πρόγραμμα Κυριακής:

17:00 – 19:00 Περαιτέρω δοκιμαστικά για τους ποδοσφαιριστές, που θα ξεχωρίσουν το Σάββατο

Το Cyprus Football Camp, μετά από την περσινή επιτυχία με τις Αγγλικές ομάδες Manchester United, Bolton Wanderers και Leeds United (εξασφάλισε ακαδημαϊκό συμβόλαιο σε ένα Κύπριο νεαρό ποδοσφαιριστή στις Ακαδημίες της Bolton Wanderers) κάνει το δεύτερο μεγάλο βήμα για Ευρωπαϊκή αναγνώριση του Κυπριακού ποδοσφαιρικού ταλέντου. Στόχος είναι η καθιέρωσή της εκδήλωσης πάνω σε ετήσια βάση ώστε να αποτελέσει θεσμό όπου μέσα από τη συνεχή προσπάθεια η CFC να πετύχει την καταξίωση των Κύπριων ποδοσφαιριστών. Κύρια χαρακτηριστικά των αθλητικών διοργανώσεων της CFC είναι η δημιουργικότητα, ο επαγγελματισμός και η καινοτομία.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες της διοργάνωσης πατήστε ΕΔΩ ή επικοινωνήστε με τα τηλ: 0035799788929 – 0035799659380

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας του football-academies.gr και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε like στη σελίδα Football-Academies

Σχόλια