ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δοκιμάζεται στην Αγγλία ο 19χρονος Νέστορας Γκέκας

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Νέστορας Γκέκας βρίσκεται από την Δευτέρα στην Αγγλία όπου δοκιμάζεται  μετέχοντας στις προπονήσεις της Μίλτον Κέιν Ντονς που αγωνίζεται στην League One στην Αγγλία.

Τον περασμένο Απρίλιο ο 95άρης Νέστορας Γκέκας υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και λίγους μήνες αργότερα κλήθηκε να δοκιμαστεί στην Αγγλία από την Μίλτον Κέιν Ντονς που αγωνίζεται στην League One και ξεκίνησε την προετοιμασία της την Δευτέρα.

Ο Γκέκας δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της ομάδας του Παναθηναϊκού την Δευτέρα το πρωί καθώς την ίδια ώρα βρισκόταν 40 χλμ. έξω από το Λονδίνο όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της Μίλτον Κέιν Ντονς και έδινε το παρών στην προπόνηση της Αγγλικής ομάδας.

Φυσικά στον Παναθηναϊκό είναι ενήμεροι και αν οι Άγγλοι θελήσουν να αποκτήσουν τον Γκέκα το πιθανότερο είναι αρχικά αυτό να γίνει ως δανεικός και όχι ως ελεύθερος. Εκτός και αν οι ιθύνοντες του Αγγλικού συλλόγου δώσουν χρήματα στο τριφύλλι.

Ο Γκέκας αναμένεται να καθίσει στην Αγγλία δυο-τρεις μέρες καθώς την Πέμπτη είναι να αναχωρήσει με τους πράσινους για την Πολωνία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του τριφυλλιού. Εκτός και αν ο 19χρονος πορτιέρο μεταβεί απευθείας από την Αγγλία στην Πολωνία.

Πηγή:sport24.gr

Σχόλια