Γαλανόπουλος: «Μεγάλη ευκαιρία για μένα» [VIDEO]

Ο 19χρονος Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στην κάμερα του Novasports και τον Μανώλη Βογιατζάκη για την εμφάνισή του στο φιλικό της ΑΕΚ με την Μπάνικ Οστράβα.

Αναλυτικά:

Για το αν νιώθει από νωρίς μέλος της ομάδας: «Η αλήθεια είναι ότι πέρσι ήμουν τους τελευταίους μήνες με την ομάδα και έχω οικειότητα με τους παίκτες. Ένιωθα μέλος της ομάδας και έτσι έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μου και μπόρεσα να κάνω περισσότερα».

Για τη συνύπαρξη με τους άλλους μέσους και αν μαθαίνει από αυτούς:
«Εννοείται. Πρώτα είμαι εδώ για να πάρω εμπειρίες. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα. Παρακολουθώ αυτούς τους παίκτες και τα προηγούμενα χρόνια που η ΑΕΚ ήταν στις χαμηλότερες κατηγορίες και έχω πάρει πολλά από αυτούς».

Για το αν η ΑΕΚ έχει σκοπό να «βγάλει» παίκτες: «Κάθε ομάδα έχει στόχο να βγάζει παίκτες από τις Ακαδημίες και είναι κάτι που το χαίρεται και ο κόσμος. Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι είμαστε ήδη τρία παιδιά  γεννημένα το ’97. Μακάρι να ήμασταν και περισσότεροι αλλά είμαστε μια χαρά».

Για το πρώτο φιλικό:
«Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι που νικήσαμε. Η ομάδα όμως δεν είναι ακόμα 100% έτοιμη να αποδώσει. Κρατάμε το ότι νικήσαμε και ότι είχαμε μία καλή εμφάνιση».

Δείτε το video του Novasports.gr κάνοντας κλικ εδώ

 

Σχόλια