“Εκανα το όνειρο μου πραγματικότητα”

Ο 14χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, Αντώνης Γαϊτανίδης, μίλησε για την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα είπε στην εφημερίδα “Μetrosport”:

“Είμαι χαρούμενος για το ότι έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου αλλά και τον προπονητή μου που πίστεψε σε μένα και δουλέψαμε σκληρά όλα αυτά τα χρόνια. Πλέον έχω την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα του ΠΑΟΚ και να φτάσει η στιγμή που θα αγωνιστώ στην Τούμπα με την πρώτη ομάδα”.

Για τα ινδάλματά του: “Από τους παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος στον ΠΑΟΚ θαυμάζω τον Στοχ αλλά μου αρέσει πολύ και ο Βιερίνια και θα ήθελα να του μοιάσω. Ξέρω ότι είναι ένα τεράστιο βήμα για μένα το ότι θα αφήσω την οικογένειά μου για τη Θεσσαλονίκη αλλά με στηρίζουν και ξέρουν ότι είναι για καλό μου. Άλλωστε γνωρίζω ήδη τους νέους μου συμπαίκτες αφού έχω κάνει προπονήσεις μαζί τους”.

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: “Είδα τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ό,τι και να πω είναι λίγο για τον κόσμο αυτό και σκέφτομαι πως μπορεί και εγώ κάποια στιγμή να αγωνιστώ εκεί”.

“Κλάψαμε όταν σκόραρε απέναντι στην Μπαρτσελόνα”

Ο Δημήτρης, πατέρας του Αντώνη στάθηκε στο πλευρό του γιου του όπως και η μητέρα του. “Πέντε χρονών μου είχε πει ότι θα γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Το σεβάστηκα και μαζί με την μητέρα του τον στηρίξαμε. Όταν τον είδαμε να σκοράρει απέναντι στην Μπαρτσελόνα κλάψαμε από συγκίνηση. Το ίδιο και τώρα που πήγε στον ΠΑΟΚ”.

Σχόλια