Γ. Γκούμας: Tο αύριο είναι εδώ!

Ευχαριστημένος δήλωσε ότι είναι ο  Γιάννης Γκούμας, από το γεγονός ότι η Εθνική Ελπίδων έκλεισε με νίκη τις υποχρεώσεις της, μετά το 1-0 επί της Σκοτίας, για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Επιπλέον ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ήταν ευχαριστημένος και από την παρουσία στα τελευταία παιχνίδια των νεαρότερων παικτών, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην ομάδα και στην επόμενη προκριματική φάση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Γκούμα:

“Σήμερα πετύχαμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδειξαν διάθεση και πάθος και τίμησαν τη φανέλα με το εθνόσημο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση και φυσικά από το αποτέλεσμα, απέναντι σε μια δυνατή βρετανική ομάδα, η οποία είχε κίνητρο, αφού με νίκη έβγαινε πρώτη στον όμιλο. Δεν πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν το να συνεχίσουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, δείξαμε όμως ότι είχαμε δυνατότητες για κάτι καλύτερο. Συγχαίρω τα παιδιά για τη συνολική προσπάθεια στα παιχνίδια του ομίλου”.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός εξέφρασε, για μια ακόμη φορά, την αισιοδοξία του για την επόμενη μέρα της Εθνικής Ελπίδων:

“Το αύριο είναι εδώ! Είναι τα παιδιά που αγωνίστηκαν στα τελευταία παιχνίδια και έδειξαν ότι μπορούν να στελεχώσουν την επόμενη Εθνική Κάτω των 21 ετών, αφού η ηλικία τους επιτρέπει κάτι τέτοιο. Τους δόθηκε η ευκαιρία και δεν την άφησαν να πάει χαμένη. Βλέποντας τον τρόπο που αγωνίστηκαν όσοι από αυτούς τους ποδοσφαιριστές χρησιμοποιήθηκαν, νοιώθω ότι μπορούν να έρθουν επιτυχίες και να αναδειχθούν καλοί ποδοσφαιριστές”.

Σχόλια