Όποιος διοργανώνει ή θέλει να συμμετάσχει σε τουρνουά απευθύνεται πλέον στο football-academies.gr

Το football-academies.gr είναι το μοναδικό site που ασχολείται αποκλειστικά με το ποδόσφαιρο υποδομών.

Στο  football-academies.gr  απευθύνεται πλέον η πλειονότητα των ακαδημιών ποδοσφαίρου για την αναζήτηση του «καλού» τουρνουά που θα συμμετάσχει, καθώς και οι διοργανωτές των τουρνουά των ακαδημιών, αλλά και των καλοκαιρινών camp.

To football-academies.gr εδραιωμένο πλέον στην προτίμηση της πλειονότητας όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου, που ασχολείται με το παιδικό ποδόσφαιρο στον Ελλαδικό και Κυπριακό χώρο, πρωτοπορεί.

Αναλαμβάνοντας ως χορηγός επικοινωνίας των μεγαλύτερων τουρνουά και camp στην Ελλάδα και έχοντας σημαντικές επαφές με εταιρείες διοργανώσεων τουρνουά στο εξωτερικό.

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

Όλες τις ελληνικές και κυπριακές ακαδημίες ποδοσφαίρου, για να συμμετάσχουν, σε πολύ υψηλού επιπέδου διεθνή και εγχώρια τουρνουά, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα και του Καλοκαιριού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Οι ενδιαφερόμενες ακαδημίες καλούνται να επικοινωνήσουν για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο +30 697 81 80 882 ή στα e-mail: info@football-academies.gr και football.academies@gmail.com

Οι σύλλογοι και οι εταιρίες που θα διοργανώσουν τουρνουά ποδοσφαίρου ή ποδοσφαιρικά camp, την περίοδο του Πάσχα και του Καλοκαιριού, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν άμεσα με το football-academies.gr, προκειμένου να βρίσκονται στις προτάσεις μας προς τους ενδιαφερομένους. Άμεσα θα δημοσιευθούν και θα προβληθούν οι διοργανώσεις τους, με το καλύτερο δυνατό και ουσιαστικό τρόπο.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας του football-academies.gr και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε  like στη σελίδα Football-Academies

Σχόλια