Φιλική νίκη οι Νέοι του Ολυμπιακού με 2-1 τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Θετικό ήταν το τελευταίο φιλικό των Κ20 του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας τους. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο δημοτικό στάδιο Φαρσάλων και νίκησαν με 2-1.

Πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και έδειξαν βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα δύο φιλικά που είχαν δώσει στο Πήλιο, ενώ και ο προπονητής Βασίλης Βούζας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά σχήματα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί με 0-1 χάρη σε σουτ του Βάρκα μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο 18′, ενώ η ισοφάριση σε 1-1 ήρθε στο 31′ με το πέναλτι του Βούλγαρη. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες με τους Βάρκα και Τσερκώνη, ενώ είχε και δοκάρι στο 62′ με το Δήμο. Η νίκη με 1-2 ήρθε τελικά στο 72′ με το γκολ του Βοΐλη μέσα από τη μικρή περιοχή.

Να σημειωθεί πως αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό των Κ20 κατά τη διαμονή τους στα Χάνια του Πηλίου, ενώ την Κυριακή θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο δημοτικό στάδιο Φαρσάλων το «παρών» έδωσαν πάνω 500 θεατές, όπως και αντιπροσωπεία της Θύρας 7 Φαρσάλων δίνοντας ανθοδέσμη στην αποστολή των Κ-20 του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας σε δήλωσή του, τόνισε:

«Μοντάρουμε καθημερινά την ομάδα τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά. Κοιτάμε να δώσουμε χρόνο σε όλα τα παιδιά, γιατί φέτος έχουμε να αγωνιστούμε σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και θα πρέπει να έχουμε πολλές επιλογές ποδοσφαιριστών και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού».

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ: Κουτσουκέρας, Καραμπούζης, Μπένος, Μάρκου, Μανιώτης, Νεμπεγλέρας, Χατζής, Κόλα, Λόλας, Καραγκούνης, Βούλγαρης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Κούλπας, Τλούπας, Κούσιας, Παπαδημητρίου, Κομισόπουλος, Γιώργης, Καραμπίνας, Ποτόσογλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βασίλης Βούζας): Αγγελόπουλος, Πανάγου, Γαλούπης, Ράμα, Λάμπρου, Τσερκώνης, Κωστανάσιος, Ξενιτίδης, Βάρκας, Κηπουρός, Βρουσάι. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Καράδαης, Χατζηιωαννίδης, Αγιώτης, Κυριακόπουλος, Πέιος, Νεοφυτίδης, Δήμος, Κατσούκης, Ζιάκας, Κιρτζιαλίδης, Βοΐλης.

Σχόλια