Φιλική νίκη με 2-0 οι Έφηβοι της Ξάνθης

Φιλική νίκη με 2-0 επί του Ηρακλή Ζυγού σημείωσαν το απόγευμα της Τρίτης(7/8) οι Έφηβοι της Ξάνθης στα Πηγάδια.

Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη στο πρώτο της φιλικό ενόψει της νέας σαιζόν έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, με τον τεχνικό της Ξάνθης πέρα απο τους 22 δικούς του ποδοσφαιριστές να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται υπό δοκιμή. Με τους παίκτες του ΑΟΞ με τέρματα των Κώστα Ισαακίδη και Δημήτρη Τσιπούρα στο δεύτερο μέρος να οδηγούν την ομάδα της Ξάνθης στη νίκη επί του Ζυγού.

Επόμενο τεστ για τον ΑΟΞ την Πέμπτη στις 18:00 με την Αναγέννηση Θαλασσιάς στα Πηγάδια. Την αναμέτρηση των Πηγαδίων διεύθυνε ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Πεχλεβανούδη

Για την Εφηβική ομάδα του ΑΟΞ ο Κώστας Προδρομίτης ξεκίνησε με τους: Καρά Ισμάηλ, Τσιεγγελίδη, Χασάνογλου, Δήμο, Μολώνη, Κωσταρέλλη, Κοτόπουλο, Δημητριάδη και τρείς υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές. Ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Μπάτζιος, Ιγνατιάδης, Μανίσογλου, Τσιτσεκίδης, Τσιπούρας, Κουράκ, Ισαακίδης, Μπαζοίδης, Καλαϊτζής, Βαφειάδης, Ασήμογλου, Ζυπίδης, Κοντογιαννίδης. Ευθυμιάδης και ένας υπό δοκιμή.

 

Σχόλια