Φιλική νίκη για την Κ17 του Ολυμπιακού

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στα Χάνια Πηλίου η Κ17 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-0 του Θησέα Αγριάς Βόλου. 

Η ομάδα του Τάσου Θέου ήταν βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο φιλικό της στο Πήλιο και δημιούργησε ωραίες φάσεις. Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο 16′ με τον Ράμα ενώ είχε κλασσικές ευκαιρίες για γκολ με τον Μπουλάρι στο 66′ και τον Μουγιό στο 68′. 

Το 1-0 σημείωσε στο 71′ ο Μπουλάρι ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Δολαψάκη ενώ στο 90′ ο Μούγιος διπλασίασε (2-0) με μακρινό σουτ τα τέρματα του Ολυμπιακού.

Ο τεχνικός της ομάδας Κ17 του Ολυμπιακού Τάσος Θέος δήλωσε μετά από τον αγώνα:

“Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια. Μέσα από τις προπονήσεις βάζουμε νέα κομμάτια στο παιχνίδι μας και πρέπει να αφομοιωθούν από τα παιδιά. Αυτό θα γίνει μέσα από τα παιχνίδια. Πρέπει σε κάθε φιλικό παιχνίδι να παρουσιάζουμε καλύτερη εικόνα και να διορθώνουμε τα λάθη μας που όπως είναι φυσικό είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας και θα είναι πολλά”. 

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι της Κ17 είναι το Σάββατο 19/8 μ’ αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης. 

Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Καραργύρης, Γκοτζαμανίδης, Τασιάς, Μαρτίνης, Κωνσταντινίδης, Γλυνός, Ράμα, Φέκκας, Ντούλος, Τσακίρης, Ζαχαράκης. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Στουρνάρας, Μποσκουϊδης, Μικρός, Μπαλωμένος, Δολαψάκης, Τσέργας, Μούγιος, Γεωργαντής, Κοτσιανούλης, Μπόνιος, Μπουλάρι, Βοϊδονικόλας.

Σχόλια