Φιλική ήττα από το Κερατσίνι για την Κ17 του Ολυμπιακού

H K17 του Ολυμπιακού ηττήθηκε με 2-0 από το Κερατσίνι.

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Κερατσίνι η Κ17 του Ολυμπιακού, ηττήθηκε με 2-0 από τον ΑΠΟ Κερατσίνι.

Η ομάδα των εφήβων του Ολυμπιακού, που σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα Κ17 της Super League, έδωσε ένα δυνατό φιλικό με σκοπό να διαπιστώσει τις αδυναμίες της.

Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες με τον Μπουλάρι και τον Φέκκα αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ. Το Κερατσίνι, που θα παίξει στην Γ’ Εθνική, έχει πιο έμπειρους παίκτες, οι οποίοι έβγαλαν αρκετές φάσεις και κέρδισαν σχετικά εύκολα το παιχνίδι.

Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν οι: Αγγελάκης, Καλογιάννης.

Ο τεχνικός της ομάδας Κ17 του Ολυμπιακού, Τάσος Θέος, μετά από τον αγώνα σημείωσε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα και τέτοιοι αγώνες μόνο καλό θα μας κάνουν. Είδαμε πολλά πράγματα και θα τα αναλύσουμε τις επόμενες ημέρες προκειμένου να βελτιωθούμε”.

Για το Κερατσίνι αγωνίστηκαν οι: Κουμπουλά, Σκεντεράι, Μουστάκας, Αγγελάκης, Βαττής, Διάκος, Παπασπύρος, Θωμαϊδης, Χονδροκούκης, Καλογιάννης, Σιάνος. Έπαιξαν και οι: Μπερνιδάκης, Μπατής, Μάλλης, Λίτσης.

Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι: Βεζύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουϊδης, Γλυνός, Μούγιος, Τσέργας, Φέκκας, Μπουλάρι, Μπόνιος,  Μικρός, Γεωργαντής, Ζαχαράκης, Δολαψάκης, Μπαλωμένος, Κοτσιανούλης, Τσαγκαλίδης, Τασιάς, Τσακίρης, Ράμα, Βοϊδονικόλας.

Σχόλια