Φιλική ισοπαλία η K20 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με ΑΕΛ – Προπόνηση η Κ17 των ερυθρολεύκων στο Πήλιο

Ισοπαλία χωρίς γκολ για τους Νέους του Ολυμπιακού, στο φιλικό με την ΑΕΛ στα Χάνια του Πηλίου.

Ισόπαλος χωρίς γκολ (0-0) έληξε ο φιλικός αγώνας της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, με την αντίστοιχη της ΑΕΛ που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στα Χάνια Πηλίου.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα αν και είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του Ολυμπιακού, ήταν στο 66′ όταν ο Γιάννης Βάρκας σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα μέσα στην μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με διαφορετική ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο και ο Βασίλης Βούζας έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές του, από τους οποίους ζητάει συνεχώς να βελτιώνονται και να σκέφτονται πιο γρήγορα από τον αντίπαλο.

Αξίζει να σημειωθεί η επιστροφή του Κωστή Κηπουρού σε παιχνίδι της Κ20 του Ολυμπιακού, μετά από 5 μήνες, λόγω τραυματισμού.

Επόμενος φιλικός αγώνας για την Κ20 του Ολυμπιακού, είναι αυτός του Σαββάτου στα Φάρσαλα με την τοπική ομάδα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων: 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βούζας): Αγγελόπουλος, Χατζηιαωννίδης, Κυριακόπουλος, Λάμπρου, Ράμα, Νεοφυτίδης, Κατσούκης, Δήμος, Τσιριγώτης, Κηπουρός, Ζιάκας. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Νικοπολίδης, Παπαδόπουλος, Παπαγγελής, Μαργαρίτης, Καλαματιανός, Φυτόπουλος, Τσερκώνης, Κουγιός, Κιρτζιαλίδης, Βάρκας, Βοϊλης.

ΑΕΛ (Βουτυρίτσας): Σαφαρίκας, Τσιούτσας, Καλούσης, Βαφειάδης, Αναγνώστου, Γεωργακόπουλος, Δερμιτζάκης, Μπιγκάνος, Καραλής, Νούσιος, Καλύβας. Αγωνίστηκαν και οι: Κιρμιτσής, Πετκολάι, Πλατάνας, Πλάτσας, Ζαμίδης, Γαλγκανόπουλος, Γαλεάδης, Μπεϊκος, Μασούρας, Μορφάκης.

Προπόνηση για την Κ-17 του Ολυμπιακού

Με προπόνηση το απόγευμα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Κ17 του Ολυμπιακού στα Χάνια του Πηλίου. Ο τεχνικός της ομάδας Τάσος Θέος έδωσε μεγάλη έμφαση στην τακτική και συνεχώς βάζει νέα πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του.

Στο μεταξύ συνεχίστηκαν για την Κ20 και για την Κ17 οι “συνεντεύξεις” των ποδοσφαιριστών με τον Αθλητικό Ψυχολόγο κ. Γιάννη Ζαρώτη, ο οποίος είχε συνάντηση και με τους προπονητές και τους συνεργάτες τους.

Για την Κ17 ανέβηκε στο Πήλιο για να δοκιμαστεί έως την Κυριακή ο νεαρός τερματοφύλακας Δημήτρης Στουρνάρας, ο οποίος προέρχεται από την Σχολή του Ολυμπιακού στη Λειβαδιά. Στα Χάνια τον συνόδεψε ο επικεφαλής της Σχολής κ. Γιάννης Χρήστου.

Σχόλια