Μεγάλη αίσθηση προκαλούν τα δοκιμαστικά της FDE – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑTΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ και της ΧΕΤΑΦΕ!

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της χώρας και όχι μόνο, η συνεργασία της FDE με την ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ!

Η FDE, η πολύ καλή ελληνική εταιρεία του χώρου του ποδοσφαίρου, που δρα πάντα με επαγγελματισμό και συνέπεια, κατάφερε σε συνεργασία με την Ισπανική εταιρεία ΑFA, να φέρει για πρώτη φορά στη χώρα μας, προπονητές της ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ και για δεύτερη φορά της ΧΕΤΑΦΕ!

Στις 26, 27 και 28 Δεκεμβρίου λοιπόν, στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, στη Νέα Μάκρη (κλικ εδώ για το γήπεδο), παιδιά ηλικίας 8 -19 ετών θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν από καταξιωμένους προπονητές, της ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, της AFA και της ΧΕΤΑΦΕ.

Σκοπός της FDE παραμένει η προσέγγιση του ποδοσφαίρου σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, που αναπτύσσουν όχι μόνο τον αθλητή αλλά και τον άνθρωπο στο σύνολο της προσωπικότητάς του.

Από τα δοκιμαστικά που διοργάνωσε η FDE το Δεκέμβριο και το Μαϊο του 2015 επελέγησαν παίκτες που ταξίδεψαν στη Μαδρίτη, για να προπονηθούν και να αξιολογηθούν εκ νέου από μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου.

Στα ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο και τον Αύγουστο του 2016, τα παιδιά έδωσαν φιλικούς αγώνες με ισπανικές ομάδες με την παρουσία scouters. Ορισμένοι από αυτούς τους ποδοσφαιριστές θα επισκέπτονται την Ισπανία για το επόμενο διάστημα με σκοπό την παρακολούθηση της εξέλιξής τους από τους προπονητές μας.

Ήδη, ένας νεαρός τερματοφύλακας  γεννηθείς το 1999,δέχτηκε πρόταση για επαγγελματικό συμβόλαιο από ισπανική ομάδα.

Η FDE απευθύνεται σε ανθρώπους που αγαπούν το ποδόφαιρο και θέλουν τα παιδιά τους να προχωρήσουν σε αυτό το χώρο αξιοποιώντας το ταλέντο αλλά και το ψυχικό σθένος που κάνει έναν αθλητή να ξεχωρίσει!

Το κόστος  συμμετοχής ανέρχεται στα 160 ευρώ και για τα παιδιά που έχουν λάβει μέρος σε παλιότερα δοκιμαστικά στα 130 ευρώ.

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε το site FDE.gr ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 61 95 542 και 693 22 72 418.

 

Διαβάστε επίσης:

H FDE φέρνει την ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, για πρώτη φορά στην Ελλάδα! (26, 27 και 28 Δεκ 2016)

 


Σχόλια