Μεγάλοι Ισπανοί προπονητές επιλέγουν τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές (2-4 Μαΐου 2016)

Στην Αθήνα μεγάλοι Ισπανοί προπονητές, προπονούν, αξιολογούν και επιλέγουν ελληνόπουλα, 8-20 ετών!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από την προηγούμενη βδομάδα (κλικ εδώ) η FDE έχει προγραμματίσει δοκιμαστικά νεαρών ποδοσφαιριστών, για τις 2,3,4 Μάη 2016 στο γήπεδο της Ηλιούπολης, με επικεφαλής δύο μεγάλους Ισπανούς προπονητές. Οι Έλληνες παίκτες, γεννηθέντες από το 1996 ως το 2008, θα προπονηθούν και θα αξιολογηθούν από τους Ισπανούς.

Με ενθουσιασμό η FDE ανακοίνωσε, ότι καλωσορίζει το μεγάλο Ισπανό προπονητή Δαβίδ Αθνάρ (David Aznar), με δίπλωμα προπονητικής UEFA PRO, ο οποίος έχει κάνει σπουδές φυσικής αγωγής και προπονητικής, καθώς και μεταπτυχιακές σπουδές (δύο μάστερ) στην ανάπτυξη του ταλέντου νεαρών ποδοσφαιριστών.

Δεν είναι τυχαίο που η FDE επέλεξε αυτόν τον προπονητή για να προπονήσει τα παιδιά μας. Το βιογραφικό του (κλικ εδώ) είναι στη διάθεσή σας και στην ιστοσελίδα fde.gr, από το οποίο προκύπτει η μεγάλη επαγγελματική του εμπειρία τόσο στην προπονητική εφήβων σε σπουδαίες ομάδες, όσο και στην εκπαίδευση των νέων παικτών, αλλά και των ίδιων των προπονητών!

Σκοπός των δοκιμαστικών της FDE είναι η εκπαίδευση των παιδιών στον τομέα του ποδοσφαίρου από ειδικούς, γιατί ο προπονητής πρέπει να λειτουργεί και ως παιδαγωγός. Η συμμετοχή του Δαβίδ Αθνάρ στα δοκιμαστικά θα είναι πράγματι μια  μεγάλη εμπειρία για τους νέους ποδοσφαιριστές μας, που αξίζει να τη ζήσουν. Πέρα από την προσπάθεια διάκρισης και την πιθανότητα επιλογής, αξίζει αυτή η εμπειρία για όποιον αγαπά το ποδόσφαιρο.

Τις επομενες μέρες θα σας ανακοινώσουμε και το όνομα του άλλου Ισπανού προπονητή, που θα συμμετάσχει στα δοκιμαστικά της FDE. Εχουμε πληροφορίες ότι είναι από πολύ γνωστή και μεγάλη ομάδα της Ισπανίας, με πλούσιο βιογραφικό.

Μη χάσετε την ευκαιρία: Κάντε τώρα εγγραφή (κλικ εδώ) στα δοκιμαστικά της FDE για το Μάιο, μέσα

από την ιστοσελίδα της, ή τηλεφωνήστε στο 210 61 95 542 για περισσότερες πληροφορίες.

Σχόλια