ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ, ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Λίγες μέρες έμειναν για το γεγονός που οι νεαροί ποδοσφαιριστές περιμένουν με αγωνία!

Στις 26, 27 και 28 Δεκεμβρίου η FDE σε συνεργασία με την ισπανική AFA διοργανώνει trials, με σκοπό την εκπαίδευση των παιδιών σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Για πρώτη φορά, προπονητές της ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ και της ΧΕΤΑΦΕ έρχονται φέτος στη χώρα μας για να καθοδηγήσουν τους ποδοσφαιριστές και να τους βοηθήσουν να πλησιάσουν τα όνειρά τους.

Η FDE ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο του ποδοσφαίρου τον Οκτώβριο του 2015 με όραμα την ποιοτική προσέγγιση του αθλήματος. Χάρη στο ενδιαφέρον του κόσμου η εταιρεία είναι ήδη δημοφιλής στους αθλητικούς κύκλους.

Τα πρώτα δοκιμαστικά διοργανώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2015 στο γήπεδο της Ηλιούπολης με την καθοδήγηση τριών έμπειρων ισπανών προπονητών από τη ΧΕΤΑΦΕ και τη Rayo Vallecano. Ακολούθησε το Μάιο του 2015 το επόμενο εγχείρημα της εταιρείας, με προπονητές από την Εspagnol και την Εθνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Ισπανίας.

Η FDE παραμένει πιστή στην αρχική της υπόσχεση, δηλαδή να προάγει τον αθλητισμό μέσα από επιλεγμένες συνεργασίες με προπονητές και ομάδες του εξωτερικού.

Από τα δοκιμαστικά του Δεκεμβρίου και του Μαΐου επελέγησαν παίκτες που ταξίδεψαν στη Μαδρίτη για να προπονηθούν και να αξιολογηθούν εκ νέου από μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου. Στα ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο και τον Αύγουστο του 2016, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δώσουν φιλικούς αγώνες με ισπανικές ομάδες με την παρουσία scouters.

Στις 26, 27 και 28 Δεκεμβρίου, η FDE περιμένει παιδιά ηλικίας από 8-18 ετών στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, στη Νέα Μάκρη, για να τους προσφέρει μια νέα προπονητική εμπειρία. Οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και ήδη κάποια ηλικιακά γκρουπ είναι σχεδόν πλήρη.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 160 ευρώ και για τα παιδία που έχουν λάβει μέρος σε παλιότερα δοκιμαστικά στα 130 ευρώ.

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε το site FDE.gr ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 6195542 και 6932 272418.

Σχόλια