ΣΕ ΛΙΓΕΣ HΜΕΡΕΣ, Η FDE ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΕΤΑΦΕ!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία για τα δοκιμαστικά που διοργανώνει η FDE με προπονητές της ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ! Στις 26,27 και 28 Δεκεμβρίου προπονητές της ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ και της ΧΕΤΑΦΕ, θα έρθουν στη χώρα μας για να εκπαιδεύσουν ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Σε συνεργασία με την ισπανική AFA, η FDE, επιχειρεί να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχη προσκαλώντας για πρώτη φορά στη Ελλάδα την ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ.

Η FDE ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο του ποδοσφαίρου τον Οκτώβριο του 2015 με όραμα την ποιοτική προσέγγιση του αθλήματος. Χάρη στο ενδιαφέρον του κόσμου η εταιρεία είναι ήδη δημοφιλής στους αθλητικούς κύκλους.

Τα πρώτα δοκιμαστικά διοργανώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2015 στο γήπεδο της Ηλιούπολης με την καθοδήγηση τριών έμπειρων ισπανών προπονητών από τη ΧΕΤΑΦΕ και της ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ.

Ακολούθησε το Μάιο του 2015 το επόμενο εγχείρημα της εταιρείας, με προπονητές από την ΕΣΠΑΝΙΟΛ και την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ.

Από τα δοκιμαστικά του Δεκεμβρίου και του Μαϊου επελέγησαν παίκτες που ταξίδεψαν στη ΜΑΔΡΙΤΗ για να προπονηθούν και να αξιολογηθούν εκ νέου από μεγάλα ονόματα του Ισπανικού ποδοσφαίρου.

Στα ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο και τον Αύγουστο του 2016, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δώσουν φιλικούς αγώνες με ισπανικές ομάδες με την παρουσία scouters. Ορισμένοι από αυτούς τους ποδοσφαιριστές θα επισκέπτονται την Ισπανία για το επόμενο διάστημα με σκοπό την παρακολούθηση της εξέλιξής τους από Ισπανούς προπονητές που τους έχουν τσεκάρει.

Το ενδιαφέρον για την 3ήμερη αξιολόγηση στις 26, 27 και 28 Δεκεμβρίου, που διοργανώνεται στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης, είναι ιδιαίτερα αυξημένο, αφού νεαροί αθλητές από όλη την Ελλάδα δηλώνουν καθημερινά συμμετοχή στα δοκιμαστικά.

Οι θέσεις ανά ηλικιακό γκρουπ είναι συγκεκριμένες και η στιγμή πλησιάζει!

Το κόστος  συμμετοχής ανέρχεται στα 160 ευρώ και για τα παιδιά που έχουν λάβει μέρος σε παλιότερα δοκιμαστικά στα 130 ευρώ.

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε το site FDE.gr ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 61 95 542 και 693 22 72 418.

 

Διαβάστε επίσης:

H FDE φέρνει την ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, για πρώτη φορά στην Ελλάδα! (26, 27 και 28 Δεκ 2016)

Μεγάλη αίσθηση προκαλούν τα δοκιμαστικά της FDE, με ΑTΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ και ΧΕΤΑΦΕ!

 


Σχόλια