Η FDE φέρνει (και) προπονητή από την Εσπανιόλ για τα δοκιμαστικά της!

Μέσα από το Football-Academies.gr σας έχουμε ενημερώσει για τα δοκιμαστικά της FDE, που διεξάγονται στις 2, 3 και 4 Μαΐου 2016 στο γήπεδο της Ηλιούπολης, με μεγάλους προπονητές και σκάουτερς της Μαδρίτης.

Μόλις μάθαμε ότι θα έρθει να προπονήσει και να αξιολογήσει τους νεαρούς  Έλληνες ποδοσφαιριστές και ο Ερικ Ορτέγκα, προπονητής από τη Βαρκελώνη. Ο Ερίκ Ορτέγκα κατέχει το δίπλωμα προπονητικής UEFA PRO και εργάζεται από το 2009 ως σήμερα για την Εσπανιόλ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα είναι κοντά μας και ένας τόσο μεγάλος προπονητής από τη Βαρκελώνη», μας δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της FDE κ. Στέλιος Αγγελόπουλος και συνέχισε: «Η FDE σε συνεργασία με την ισπανική AFA και το πακτορείο σκάουτερς SPOCS, κάνει ένα άνοιγμα στη Βαρκελώνη, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερες ευκαιρίες στους νεαρούς Έλληνες παίκτες. Θα είναι μια σπουδαία εμπειρία για τα παιδιά από 8 ως 19 ετών που θα συμμετέχουν στα δοκιμαστικά μας».

Η FDE αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι έχει μεγάλες φιλοδοξίες και όνειρα για τα παιδιά μας. Στόχος της εταιρίας, όπως μας είπε ο κ. Αγγελόπουλος, δεν είναι μόνο η διάκριση και προώθηση του παίκτη σε ομάδες της Ισπανίας, αλλά και η επαφή του με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο υψηλότατου επιπέδου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι παίκτες από 16 ετών και πάνω, που θα κριθούν άριστοι, θα έχουν την ευκαιρία να μεταβούν απευθείας σε ομάδες της Ισπανίας το καλοκαίρι, για να προσπαθήσουν να ενταχτούν σε αυτές, με νέα δοκιμαστικά εκεί.

Αλλά και παίκτες από 12 ως 15 ετών, που θα επιλεγούν από τους Ισπανούς προπονητές, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε ταξίδι στη Μαδρίτη από 18-24 Ιουνίου 2016, για να προπονηθούν από μεγάλους Ισπανούς προπονητές και να λάβουν μέρος σε φιλικά παιχνίδια με μεγάλες ισπανικές ομάδες, πάντα με την παρουσία σκάουτερς.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην FDE αλλά και σε όλα τα ταλαντούχα ελληνόπουλα, που θα συμμετέχουν στις διοργανώσεις της.

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στην ιστοσελίδα www.fde.gr ή τηλεφωνήστε στο 210 61 95 542 και 693 22 72 418

Σχόλια