Τα δοκιμαστικά των Ισπανών προπονητών που φέρνει η FDE πλησιάζουν

Τρεις βδομάδες έμειναν μέχρι τα μεγάλα δοκιμαστικά της FDE, που διεξάγονται 2, 3 και 4 Μάη 2016 στο γήπεδο της Ηλιούπολης. Οσοι δεν έχετε δηλώσει ακόμα συμμετοχή έχετε για λίγο ακόμα αυτή την ευκαιρία. Οι θέσεις σε κάποια ηλικιακά γκρουπ δείχνουν ότι συμπληρώνονται.

Οι  Ισπανοί προπονητές της Primera καθώς και ο CEO της ισπανικής Afa (Advanced Football Artistry) θα βρίσκονται στο γήπεδο για να επιλέξουν Έλληνες παίκτες, τους οποίους έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν απευθείας σε ομάδες του εξωτερικού. Υπενθυμίζουμε ότι η ΑFA  συνεργάζεται με το διεθνές πρακτορείο μάναντερς και σκάουτερς SPOCS.

Τα δοκιμαστικά απευθύνονται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές από 7 ως 19 ετών. Οι ίδιοι οι Ισπανοί θα προπονήσουν τους Έλληνες παίκτες και θα τους αξιολογήσουν με βαθμό από Α ως D σε διάφορες κατηγορίες, όπως σουτ, πάσα, οδήγημα, αντίληψη, κίνηση χωρίς μπάλα, κεφαλιά.

Παρά το υψηλότατο επίπεδο του ισπανικού ποδοσφαίρου, ήδη από αντίστοιχα δοκιμαστικά της  FDE το Δεκέμβρη 2015, επελέγησαν δύο Έλληνες παίκτες να μεταβούν στη Μαδρίτη και να δοκιμαστούν απευθείας, ο ένας για τη Χετάφε και ο άλλος για τη Ράγιο Βαγεκάνο. Ο ένας θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες και ο άλλος το καλοκαίρι 2016.

«Ολοι οι παίκτες έχουν δικαίωμα στο όνειρο, ειδικά όταν έχουμε αποδείξει σαν FDE ότι μπορούμε να βοηθήσουμε να γίνει πραγματικότητα» δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της FDE κ. Στέλιος Αγγελόπουλος. «Περιμένουμε τους νεαρούς Έλληνες παίκτες στα δοκιμαστικά μας για να γνωρίσουν το ισπανικό ποδόσφαιρο και να μάθουν πού υστερούν, ώστε να το δουλέψουν περισσότερο. Ετσι το όνειρο μπορεί να πραγματοποιηθεί, με ταλέντο και σκληρή δουλειά. Η εμπειρία των δοκιμαστικών μας θα είναι ιδιαίτερη για τους παίκτες μας και θα περάσουν πολύ όμορφα κάνοντας αυτό που αγαπούν, παίζοντας ποδόσφαιρο. Εάν είναι έτοιμοι παίκτες, τεχνικά, ψυχικά, σωματικά, τότε έχουν πιθανότητες να επιλεγούν για το επόμενο στάδιο.»

Τα βιογραφικά των ισπανών προπονητών και πληροφορίες για την AFA θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.fde.gr, όπου μπορείτε ηλεκτρονικά να κάνετε την εγγραφή στα δοκιμαστικά. Η εγγραφή γίνεται και τηλεφωνικώς στο 210-6195542.

Μη χάνετε πολύτιμο χρόνο. Εχουν μείνει λίγες ημέρες και λίγες θέσεις.

Σχόλια