Τα δοκιμαστικά της FDE φέρνουν νέα δεδομένα στο ποδόσφαιρο

Στις 2, 3 και 4 Μαΐου 2016 θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Ηλιούπολης τα δοκιμαστικά που διοργανώνει η FDE σε συνεργασία με την ισπανική AFA.

Η AFA είναι μια ανθρωποκεντρική εταιρία που στοχεύει στην παγκόσμια αναδιαμορφωση του  εκπαιδευτικού στυστήματος. Σύμβουλοι καριέρας αλλά και ζωής, με κύριο άξονα το ποδόσφαιρο που προάγει τη γνώση και τις ανθρώπινες δυνατότητες.

Αφού η ανθρώπινη οντότητα αποτελείται από τα βασικά επίπεδα, το μυαλό, το συναίσθημα, το σώμα, η AFA αναπτύσσει ένα περιβάλλον που χρησιμοποιεί νοητική ικανότητα, συναισθηματική εξυπνάδα, σωματική εκπαίδευση και πνευματική επίγνωση. Σκοπός της AFA είναι να δομήσει από το μηδέν ένα νέο εκπαιδευτικό σύστημα με ανθρώπους-αθλητές.

Αναπτύσσοντας από το πρόγραμμα, αρχικά σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες και σχολεία και στη συνέχεια σε ομοσπονδίες ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο, η AFA στοχεύει σε μια ορμητική αλλαγή σε ολόκληρο το εκπαιδευτικό σύστημα του πλανήτη. Σε αυτό το πλαίσιο η AFA συνεργάζεται με το πρακτορείο σκάουτερς SPOCS, που ανακαλύπτει νέα ταλέντα στο ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο για ομάδες Μπάγερν, Μπενφίκα, Τσέλσι, Ατλέτικο.

Η παρουσία του CEO της AFA Κρις Αλεξάνδρου στα δοκιμαστικά της FDE στις 2, 3 και 4 Μαΐου 2016, μαζί με τον Iσπανό προπονητή της Ράγιο Βαγεκάνο Ντιέγκο Γκαρσία Φερνάντεζ και το δάσκαλο της σχολής προπονητών της Ισπανίας Δαβίδ Αθνάρ, θα είναι μια νέα εμπειρία για τους  μικρούς ποδοσφαιριστές. Θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το ισπανικό ποδόσφαιρο και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Υπενθυμίζουμε ότι ο Δαβίδ Αθνάρ είναι εξειδικευμένος στην ανακάλυψη ταλέντων νεαρών ποδοσφαιριστών τόσο επιστημονικά όσο και στην πράξη.

Τα δοκιμαστικά της FDE παρέχουν την ευκαιρία στους μικρούς έλληνες ποδοσφαιριστές να ζήσουν το όνειρο: Να εκπαιδευτούν, να ανακαλύψουν τα θετικά και αρνητικά που έχουν ως παίκτες, να μάθουν σημαντικά πράγματα για το ποδόσφαιρο και για τον εαυτό τους. Είναι βέβαια πολύ δελεαστική και η δυνατότητα  που παρέχουν τα δοκιμαστικά της FDE να επιλεγεί ο παίκτης απευθείας σε ισπανική ομάδα, κάτι που κατόρθωσαν ήδη δύο νεαροί ποδοσφαιριστές στα δοκιμαστικά της FDE το Δεκέμβρη 2015.

Αλλά ας μην υποτιμάμε και την ίδια την εμπειρία της συμμετοχής και εκμάθησης που παρέχεται απο αυτή την εμπειρία. Η FDE είναι περήφανη που κάποιοι παίκτες μη επιλεγμένοι ως τώρα, επανέρχονται στα δοκιμαστικά της, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία αυτής της εμπειρίας.

Αν αγαπάτε το ποδόσφαιρο, ζήστε το! Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα fde.gr, ενημερωθείτε για το κόστος και τις υπηρεσίες που παρέχει και κάντε ηλεκτρονικά την αίτησή σας, ή τηλεφωνήστε στο 210 61 95 542.

 

Σχόλια