Τεράστιο το ενδιαφέρον, για τη συμμετοχή στο δοκιμαστικό, από τους προπονητές της Χετάφε και Ράγιο Βαγεκάνο – Κλείνουν και οι τελευταίες θέσεις!

Τεράστια ανταπόκριση είχε το κάλεσμα της εταιρίας FDE, για το μεγάλο δοκιμαστικό των προπονητών της Χετάφε και της Ράγιο Βαγεκάνο στην Αθήνα, που θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων (26,27 και 28 Δεκέμβρίου 2015) στο γήπεδο της Ηλιούπολης.

Η FDE ανακοίνωσε ότι λόγω της μεγάλης δήλωσης συμμετοχής, ήδη κλείνει ο αριθμός των συμμετεχόντων για κάποια ηλικιακά γκρουπ  και για τα υπόλοιπα, απομένουν 3-5 κενές θέσεις για το καθένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της FDE:

«Η FDE ευχαριστεί τους γονείς και τα παιδιά για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξαν για τη συμμετοχή στο μεγάλο δοκιμαστικό που θα γίνει στην Αθήνα από τους Ισπανούς προπονητές Alejandro Rodriguez της Χετάφε και Jorge Rubio της Ράγιο Βαγεκάνο.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι οι συμμετοχές «κλείνουν», γιατί συμπληρώνεται ο αριθμός των συμμετεχόντων, που έχει θέσει ως όριο η εταιρία, μετά από συνεννόηση με τους Ισπανούς, για την ομαλή διεξαγωγή των δοκιμαστικών.

Λόγω της μεγάλης δήλωσης συμμετοχής, σε κάποια ηλικιακά γκρουπ, ήδη κλείνει ο αριθμός των συμμετεχόντων και για τα υπόλοιπα, απομένουν 3-5 κενές θέσεις (αναλόγως του ηλικιακού γκρουπ).

Όσοι επιθυμούν να καλύψουν τις τελευταίες κενές θέσεις, απαιτείται να υποβάλλουν την αίτησή τους άμεσα, μέσα από την ιστοσελίδα fde.gr, ή να τηλεφωνήσουν στα τηλέφωνα 210-6195542 και 6932272418».

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

* Μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός! – Δύο κορυφαίοι προπονητές της Primera στην Αθήνα για την FDE!

* Ισπανοί προπονητές για πρώτη φορά στην Αθήνα – Χετάφε και Ράγιο Βαγιεκάνο επιλέγουν ελληνόπουλα!

* Καλωσορίζουμε την FDE!

Σχόλια