Εξειδικευμένο πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης, για τη μεταβατική περίοδο

Η World Sports διοργανώνει το Integral Football Camp, ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης  για ποδοσφαιριστές/ριες άνω των 10 ετών.

Το Integral Football Camp θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Soccer Station στην Παλλήνη, από 24 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Κατά τη διάρκεια του Camp οι ποδοσφαιριστές/τριες θα έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης και να δουλέψουν στοχευμένα σε διαφορετικούς τομείς σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Στόχος του προγράμματος είναι η βελτίωση της ποδοσφαιρικής απόδοσης των παικτών/ριων ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στην έναρξη της προετοιμασίας με τις ομάδες τους.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 4 εβδομάδες και περιλαμβάνει 3 προπονήσεις και 3 θεωρητικά μαθήματα ανά εβδομάδα.

Το προπονητικό team αποτελείται από προπονητές πιστοποιημένους UEFA με πολυετή εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Υπεύθυνοι για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ο Νικος Τζώτζιος πιστοποιημένος προπονητής UEFA A & Smartfootball (επίπεδο 2) και ο Χρήστος Μουστόγιαννης  κάτοχος διπλώματος UEFA C.

Περιγραφή:

Το πρόγραμμα του Camp ξεκινάει με ατομική ανάλυση και  αξιολόγηση των παικτών/ριων ώστε να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους και να σχεδιάσουμε ένα πλάνο προπόνησης με στόχο την ενίσχυση των δυνατών στοιχείων και τη βελτίωση των αδυναμιών τους.

Οι προπονήσεις είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες των παικτών/ριων και στις απαιτήσεις της θέσης τους. Εστιάζουμε στις βασικές ατομικές αρχές και στις ατομικές αρχές ανά θέση, παράλληλα με την ανάπτυξη των γνωστικών και νοητικών ικανοτήτων.

Στόχος μας είναι να εκπαιδεύσουμε έξυπνους και δημιουργικούς ποδοσφαιριστές/ριες που αντιλαμβάνονται τις διαφορετικές συνθήκες του παιχνιδιού και παίρνουν σωστές αποφάσεις.

Η προπόνηση γίνεται σε ολιγομελή group (8 παίκτες/ριες – 1 προπονητής), προσφέροντας εξατομικευμένη καθοδήγηση ενώ παράλληλα οι παίκτες/ριες προπονούνται σε ρεαλιστικές συνθήκες.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει διαδραστικά θεωρητικά μαθήματα με σκοπό την παροχή ποιοτικής ανατροφοδότησης, την κατανόηση των στόχων προπόνησης και την ανάπτυξη των τακτικών γνώσεων των παικτών.

Με την ολοκλήρωση των προπονήσεων οι παίκτες/ριες θα παραλάβουν ένα ατομικό report που θα τους ενημερώνει σχετικά με την πρόοδο τους.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Για εγγραφές on-line πατήστε ΕΔΩ.

Βασικές πληροφορίες:

Ηλικίες: 10+ ετών

Ημερομηνίες: 24 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου

Ημέρες και Ώρες: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 17:30 – 20:30

Τοποθεσία: Soccer Station (Λεωφ. Μαραθώνος, Παλλήνη)

Λίστα τιμών

1 Εβδομάδα: 80,00 €

2 Εβδομάδες: 140,00 €

3 Εβδομάδες: 200,00 €

4 Εβδομάδες: 250,00 €

Επικοινωνία:

Τηλ: +30 6942 480249 (WhatsApp, Viber) – Γιάννης Τζέμαρης

Τηλ: +30 6947 273060 (WhatsApp, Viber) – Νίκος Τζώτζιος

Ε- mail: info@worldsports.gr

Website: https://www.worldsports.gr/

Σχόλια