Τσεκάρουν Ρέτσο και στο EURO U19 – Δυνατά και η Τζένοα στο «κόλπο»

Πολλοί θα είναι οι «μνηστήρες» στα γήπεδα της Ουαλίας, που θα τσεκάρουν τον Πάνο Ρέτσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Football-Academies.gr

Ο Ρέτσος έχει αποτελέσει μία περίπτωση παίκτη, που δεσπόζει εδώ και καιρό για το ταλέντο και τις ικανότητές του. Πριν καν μπει στη διαδικασία της πρώτης ομάδας, τον είχαν ξεχωρίσει από αρκετά μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, δεν έχει αγωνιστεί την τρέχουσα σεζόν στη θέση του, μιας και ο Πάουλο Μπέντο, τον χρησιμοποιεί (ανελλιπώς) ως αριστερό μπακ. Ωστόσο στα γήπεδα της Ουαλίας με την Εθνική Νέων, αναμένεται να αγωνιστεί στη θέση του, ως στόπερ.

Αυτό το στοιχείο έχει κεντρίσει πολλούς σκάουτερ από αρκετές ομάδες της Ευρώπης, οι οποίοι θα δώσουν το παρόν στα παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας των Νέων, για την προκριματική φάση του EURO U19. Η Εθνική Νέων θα αγωνιστεί την Πέμπτη 10/11 με την Ουαλία,  το Σάββατο 12/11 με το Λουξεμβούργο και την Τρίτη 15/11 με την Αγγλία.

Και η Τζένοα από Ιταλία για Ρέτσο!

Το ταλέντο του Παναγιώτη Ρέτσου ξεχωρίζει και στην αγορά της Serie Α, με την Τζένοα να φέρεται να είναι μία εκ των ομάδων που τον τσεκάρουν για τα καλά. Δεν είναι φυσικά η μόνη από την Serie Α, μιας και αρκετές άλλες έχουν επιδείξει έντονο ενδιαφέρον και το έχουν εκφράσει στον ιταλοθρεμμένο εκπρόσωπο του “μικρού” Αντώνη Αποστολόπουλο.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, φαίνεται ότι επενδύει πολλά πάνω στον Πάνο Ρέτσο και πως τον προορίζει για βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας. Ιδωμεν…

Αντώνης Μουστάκας, για το Football-Academies.gr

Σχόλια