Έτοιμος για το άλμα ο Οικονομάκος στον Φωκικό

Μπορεί ο Φωκικός να διαγράφει όλες τις προϋποθέσεις για μία εξαίρετη παρουσία στο πρωτάθλημα της Football League όμως οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν επικεντρώνονται απλά στο παρόν αλλά σχεδιάζουν και το μέλλον πάνω σε σωστές και υγιείς βάσεις.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σίμος Παπαδημητρίου θέλει να επενδύσει η ομάδα στα ταλέντα που έχει και να τους δώσει την δυνατότητα να προχωρήσουν και να αξιοποιηθούν.

Ο προπονητής της πρώτης ομάδας Πέτρος Δημητρίου έχει όλη την επίβλεψη των τμημάτων και έχει καθημερινή συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Νέων Ηλία Σορώκο, καθώς οι Νέοι διαγράφουν εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα έχοντας πέντε σερί νίκες.

Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει είναι ασφαλώς ο 19χρονος Μιχάλης Οικονομάκος (γεννημένος στις 16.4.1994), που πέρασε από όλα τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιά, στην συνέχεια πέρασε από την Προοδευτική και τώρα στον Φωκικό δείχνει έτοιμος για το μεγάλο άλμα. Ο νεαρός παίκτης, που καλύπτει με επιτυχία όλη την αριστερή πλευρά, έχει δείξει μεγάλες δυνατότητες και περιμένει πλέον την ευκαιρία για να προχωρήσει.

Άλλωστε ο Δημητρίου σκοπεύει στην συνέχεια να προωθήσει κάποιους παίκτες από την ομάδα Νέων στην πρώτη ομάδα και να υλοποιηθεί το πλάνο που έχουν θέσει διοίκηση και τεχνική ηγεσία, ώστε ο Φωκικός να προχωρήσει και να στηριχθεί και σε δικά του παιδιά.

Στο μεταξύ η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται για το δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι με την Νίκη Βόλου, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό και τις προϋποθέσεις να διαγράφονται πολύ καλές, προκειμένου ο σύλλογος της Άμφισσας να μπορέσει να βρεθεί ακόμη ψηλότερα.

Σχόλια