Εθνική Νέων U19: Πέρασε πρώτη στα ημιτελικά των Μεσογειακών, με νίκη επί της Γαλλίας

Η Εθνική Νέων επικράτησε με 3-1 της Γαλλίας στους Μεσογειακούς αγώνες και προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλο της στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Σπουδαία πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης και μάλιστα ως πρώτη από τον όμιλο της στους Μεσογειακούς αγώνες που διεξάγονται στην Ταραγόνα πήρε η Εθνική Νέων.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε το βράδυ της Τρίτης της Γαλλίας με 3-1 και στα ημιτελικά θα τεθεί αντιμέτωποι με μια εκ των Ισπανία, Ιταλία ή Μαρόκου επίσης προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση.

Η Εθνική Ελλάδος που είχε κερδίσει και στην πρεμιέρα την Τουρκία δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι αλλά έλεγχε τον ρυθμό. Στο δεύτερο μέρος οι Έλληνες διεθνείς όμως ανέβασαν την απόδοση τους.

Ο Εμμανουηλίδης που είχε σκοράρει και κόντρα στους Τούρκους έκανε το 1-0 με όμορφο τελείωμα από το ύψος της περιοχής. Οι Γάλλοι όμως ισοφάρισαν με τον Μαμαντού.

Λίγο πριν το τέλος όμως η Ελλάδα έκανε το 2-1 με τον Γκαργκαλατζίδη μετά από όμορφη πάσα του Σκεντεράι ενώ το 3-1 διαμορφώθηκε από τον Βοΐλη μετά από πάσα του Εμμανουηλίδη. Οι Γάλλοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 95’ αποβλήθηκε ο Τραμονί για σκληρό φάουλ πάνω στον Σκεντεράι.

Ελλάδα: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Γαλούπης, Μιχαηλίδης, Διαμάντης, Τσερκώνης, Μελιόπουλος, Σαρδέλης (Σκεντεράι), Εμμανουηλίδης, Γκαρκαλατζίδης (Μαχαίρας), Ιωαννίδης (Βοίλης).

Σχόλια