ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ U19: Εκτός αποστολής για την Elite Round, λόγω τραυματισμού ο Ιωαννίδης – Στη θέση του ο Λώλος

Ένας τραυματισμός που αντιμετώπισε ο φορ του Λεβαδειακού, Φώτης Ιωαννίδης, και τον άφησε εκτός και από το ματς των Βοιωτών με τον ΟΦΗ στέρησε από τον 19χρονο επιθετικό τη συμμετοχή του στην αποστολή της Εθνικής Νέων στην Elite Round.

Στην Αγγλία βρίσκεται σύσσωμη, πλέον, η αποστολή της Εθνικής Νέων αλλά με μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής καθώς ο Φώτης Ιωαννίδης, ο φορ του Λεβαδειακού, έμεινε εκτός λόγω ενός τραυματισμού στο πόδι.

Ο ταλαντούχος επιθετικός ο οποίος την περασμένη εβδομάδα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Βοιωτούς χτύπησε σε μια από τις προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας με αποτέλεσμα να χάσει και το ματς με τον ΟΦΗ.

Έτσι αποκλείστηκε τελευταία στιγμή από την αποστολή της Εθνικής Νέων για την Elite Round και τη θέση του σε αυτή πήρε ο Κλέιντι Λώλος από την Plymouth ο οποίος είχε κληθεί και στα φιλικά με την Εθνική Νέων κόντρα στη Ρουμανία που είχαν γίνει το Φεβρουάριο.

Από εκεί και πέρα την Δευτέρα το πρωί ταξίδεψαν στην Αγγλία και οι Εμμανουηλίδης, Μελιόπουλος, Μανδάς που είχαν μείνει στην Ελλάδα καθώς οι ομάδες τους είχαν παιχνίδια την Κυριακή αλλά κανείς εξ αυτών δεν αγωνίστηκε.

Σχόλια