Εθνική Νέων: Αυστρία – Ελλάδα 3-0

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα των Νέων U19 εκτός έδρας από την Αυστρία σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας.

Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε η Εθνική Νέων σε εκτός έδρας φιλικό αγώνα προετοιμασίας, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος της ελληνικής ομάδας πριν από τη συμμετοχή της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Βουλγαρία, 12-17/11/2013).

Σε έναν αγώνα που κανείς εκ των δύο αντιπάλων δεν είχε σαφή υπεροχή, οι Αυστριακοί, χωρίς να δημιουργήσουν πληθώρα ευκαιριών, αποδείχθηκαν αποτελεσματικότεροι στην τελική προσπάθεια. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δώνης έχασε πέναλτι στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης (απέκρουσε ο  τερματοφύλακας).

ΕΛΛΑΔΑ: Στρέζος (46΄ Γκέκας), Πολίμος, Μυρθιανός (55΄ Παπασάββας), Σωτηράκος, Παντελάκης, Βούρος (46΄ Ρούσσος), Δώνης, Γιουκαρής (46΄ Σταυρόπουλος), Κουλούρης (46΄ Σαββίδης), Μήλιος (55΄ Κιστόπουλος), Κρητικός (46΄ Δεληγιαννίδης)

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Παχατουρίδης δήλωσε:

«Το σημερινό αποτέλεσμα ελπίζω να μας ταρακουνήσει, καθώς βρισκόμαστε πλέον ένα βήμα πριν τους αγώνες των προκριματικών του EURO. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε το συντομότερο δυνατό, να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να πιστέψουμε στις ικανότητές μας. Προσωπικά, είμαι βέβαιος ότι τον επόμενο μήνα θα δείξουμε στο γήπεδο τις πραγματικές μας δυνατότητες».

Σχόλια