Εθνική Νέων: Eλλάδα-Ρουμανία 1-2 [VIDEO]

Η υπόθεση πρόκριση δυσκόλεψε αρκετά για τους Νέους του Γκούμα, καθώς έχασαν στο «Γεντί Κουλέ» 2-1 από τους Ρουμάνος και πλέον. 

Με σκορ 2-1 έχασε σήμερα η Εθνική Νέων από την αντίστοιχη της Ρουμανίας στην πρεμιέρα του 10ου ομίλου και πλέον, η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση δυσκόλεψε κατά πολύ, καθώς οι αγώνες γίνονται στη Κρήτη, περνάνε οι 2 πρώτοι, συμμετέχουν ακόμη Ρωσία, Γιβραλτάρ. 

Τα «μικρά» του Γιάννη Γκούμα άνοιξαν μεν το σκορ  στο 23′ με τον Δουβίκα, όμως οι τυπικά γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 39′ με τον Μορουτάν. Στο δεύτερο μισό η Ελλάδα μπήκε δυνατά, είχε δοκάρι στο 53′ με τον Εμμανουηλίδη, όμως με την πάροδο του χρόνου οι Ρουμάνοι άρχισαν να «πατούν» καλύτερα. Στο 63′ ο Σιντεάν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Σιαμπάνη και στο 65′ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό σκορ. Η Ελλάδα στις καθυστερήσεις έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Εμμανουηλίδη, αλλά δεν πήρε έστω τον βαθμό. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ρωσία κέρδισε το Γιβραλτάρ με 6-0.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Bλαντ, Χαρούτ, Ντίμα, Σκρέλου, Μπόμποτς, Ντράγκομιρ, Μορουτάν. Σιντεάν (66′ Μολντοβεάνου), Μάταν (88′ Μπαλούτα), Μικόφκσι, Τρουσέσκου (76′ Νέτσιου)

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Παπάζογλου (78′ Λύρατζης), Δημητρίου, Τζοβάρας (46′ Εμμανουηλίδης), Χατζηδίμπας, Καμπετσής, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος, Ζήσης (46′ Μπαξεβάνος), Δουβίκας, Τάμπας

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια