Εθνική Κορασίδων: Ελλάδα – Μολδαβία 6-1 [VIDEO]

Εντυπωσίασε για άλλη μια φορά η Εθνική Κορασίδων στο αναπτυξιακό τουρνουά που διεξάγεται υπό την αιγίδα της UEFA στη Μολδαβία. Αυτή τη φορά στον τελευταίο της αγώνα με αντίπαλο την ομάδα της διοργανώτριας του τουρνουά χώρας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και τη φιλοδώρησε με 6 γκολ (6-1) κατακτώντας το τρόπαιο.

Τα κορίτσια μας εκπληκτικά από το ξεκίνημα έως το τέλος του αγώνα δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στις αντιπάλους τους και με μεγάλη πρωταγωνίστρια τη Χατζηνικολάου έφτασαν σε μια επιβλητική νίκη και τον ιδανικό τρόπο να κλείσουν την παρουσία τους στο τουρνουά.

Η Χατζηνικολάου πέτυχε καρέ των γκολ (δύο σε κάθε ημίχρονο), πετυχαίνοντας ρεκόρ για το επίπεδο της Εθνικής Κορασίδων. Η νεαρή διεθνής άνοιξε το σκορ στο 17′ και στο 20ο λεπτό έκανε δύο τα τέρματα της Εθνικής και τα δικά της. Η Γάτσιου στο 26ο λεπτό έκανε το 3-0 και η Μολδαβία μείωσε προσωρινά στο 29ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοσή της και μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών κατόρθωσε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Η Χατζηνικολάου με φόρα από το πρώτο μέρος σημείωσε δύο γκολ στο 69ο και 72ο λεπτό, πριν η Σαρρή στο 74ο λεπτό κλείσει τον πίνακα του σκορ.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ευάγγελος Κουτσάκης μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων δήλωσε:

«Η εικόνα που έβγαλαν τα κορίτσια, τόσο εντός γηπέδου, όσο εκτός στις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας, ήταν εξαιρετική. Οφείλω να τους δώσω συγχαρητήρια διότι με την παρουσία τους τίμησαν με το παραπάνω και εκπροσώπησαν επάξια την Εθνική Ομάδα σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της UEFA, γεγονός το οποίο προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη αξία στο επίτευγμά τους. Απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει και απεικόνισαν και γι αυτό τις ευχαριστούμε τη σωστή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται στις Εθνικές Γυναικείες Ομάδες».

ΕΛΛΑΔΑ: Μαργαρίτη (41′ Γιαννακούλη), Πυθαρούλη (41′ Στεφάτου), Σαχινίδου, Τσακίρη, Παπαιωάννου (72 Λέντη), Γάτσιου, Χατζηνικολάου, Λιάκου, Σαρρή, Ευσταθιάδου (56′ Γιάννου), Καπνίση (56′ Γεωργιάδου).

VIDEO

Δείτε στιγμιότυπα και τα γκολ του αγώνα

{youtube width=”615″ height=”400″}xY77a8mkNT0{/youtube}


Σχόλια