Εθνική Κ-18: Ελλάδα – Επίλεκτοι Αγ.Πετρούπολης 2-2 [VIDEO]

Ισόπαλη με σκορ 2-2 αναδείχθηκε η Εθνική Ομάδα κάτω των 18 στον δεύτερο αγώνα της για το διεθνές τουρνουά «Valentin Granatkin» που διοργανώνει η Π.Ο. Ρωσίας στην Αγία Πετρούπολη, αντιμετωπίζοντας ομάδα επιλέκτων της πόλης.

Και σε αυτόν τον αγώνα η εικόνα των νεαρών διεθνών μας ήταν καλή. Τα γκολ της Εθνικής πέτυχαν οι Αγγελόπουλος με πέναλτι (το κέρδισε ο Γιαταγανάκης) στο 13ο λεπτό και ο Καράκουτης στο 42ο λεπτό.

MVP του αγώνα για την Εθνική, ήταν ο 98άρης Πάνος Ρέτσος.

Μιλώντας στο epo.gr ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας τόνισε:

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα παιδιά για την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν και στους δύο αγώνες, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Αυτό που μας έλειψε και στα δύο ματς ήταν η αξιοποίηση των πολλών και μεγάλων ευκαιριών που δημιουργήσαμε, αλλά αυτό είναι ένα κομμάτι που θα βελτιωθεί δραστικά στο μέλλον. Η ομάδα δημιουργεί φάσεις και αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί απόλυτα. Επιπλέον, η ομάδα είναι νέα, δεν έχουμε βρεθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί, γεγονός το οποίο με γεμίζει αισιοδοξία και βεβαιότητα ότι στο μέλλον η εικόνα που θα βγάζουμε συνολικά στο γήπεδο θα είναι η επιθυμητή και θα συνοδεύεται από τα αποτελέσματα που θέλουμε».

ΕΛΛΑΔΑ: Κατσιμήτρος, Γιαταγανάκης, Γκρόσιος (81′ Ρεγκάκος), Μωραΐτης, Τζίνοβιτς, Μελισσόπουλος (75′ Κάκκο), Ρέτσος, Πλέγας (60′ Λάμπρου), Καράκουτης, Κεσίδης, Αγγελόπουλος (85′ Πατράλης).

{youtube width=”615″ height=”400″}qjoSVRYK9eE{/youtube}

Σχόλια