Εθνική Ελπίδων U21: ΕΛΛΑΔΑ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 2-0 [VIDEO]

Η Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας επιβλήθηκε με 2-0 της αντίστοιχης της Λευκορωσίας, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” της Τρίπολης, για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Η Εθνική Ελπίδων υποδέχθηκε την αντίστοιχη ομάδα της Λευκορωσίας στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2023, του οποίου η τελική φάση θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γεωργίας και της Ρουμανίας, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πραγματοποιεί μια καλή εμφάνιση και να επικρατεί με 2-0.

Σκόρερ για την Εθνική μας ομάδα ήταν ο Βασίλης Σουρλής στο 16ο λεπτό, ενώ το δεύτερο χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Σουπράνοβιτς, μετά από πλασέ του Μπότου.

Υπενθυμίζεται ότι στην τελική φάση του Euro προκρίνονται οι πρωτοπόροι των εννιά ομίλων, ο δεύτερος με την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, με εξαίρεση τα παιχνίδια με τον τελευταίο του ομίλου. Οι υπόλοιποι οκτώ δεύτεροι θα παίξουν μεταξύ τους σε αγώνες μπαράζ, από τα οποία θα προκύψουν τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια.

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Λυρατζής (84΄ Θυμιάνης), Μιχαηλίδης, Χριστόπουλος, Διαμαντής, Ζαγαρίτης, Τσιγγάρας, Σουρλής (73΄ Σαρδέλης), Κανελόπουλος, Μπότος, Ιωαννίδης (55΄ Τερεζίου).

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Μάκαβτσικ, Πρίσκεπα (67΄ Νταβίσκιμπα), Σουπράνοβιτς, Βεγγέρια, Ορέσκεβιτς, Σοτνίκοβ (82΄ Καλίμοντσικ), Ζίνοβιτς (82΄ Λάτικοβ), Μπαχάρου, Νικιφορένκο (67΄ Μαροζάου), Μπογκομόλσκι (72΄ Ποταπένκο), Λοζίκιν.

Βαθμολογία

VIDEO

Σχόλια