Εθνική Ελπίδων: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Κώστας Τσάνας

Ο Κώστας Τσάνας θα παραμείνει για ακόμη έναν χρόνο στην ΕΠΟ ως προπονητής της Εθνικής Ελπίδων μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Έλληνας προπονητής που τα τελευταία χρόνια έχει πετύχει σημαντικές επιτυχίες με τις μικρές Εθνικές ομάδες, τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, θα παραμείνει και τον επόμενο χρόνο στον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του με την ΕΠΟ, μετά και από τη σύμφωνη γνώμη και του Κλάουντιο Ρανιέρι.

Ο Κώστας Τσάνας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την ανανέωση του συμβολαίου του λέγοντας μάλιστα πως οι προοπτικές είναι ευοίωνες.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κώστας Τσάνας ανανέωσε για ακόμη έναν χρόνο το συμβόλαιο συνεργασίας του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ως προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ελπίδων.

Η ανανέωση του συμβολαίου έγινε με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Κλάουντιο Ρανιέρι, με τον οποίο ο κ. Τσάνας έχει στενή συνεργασία για θέματα των Εθνικών Ομάδων.

Τσάνας: “Οι προοπτικές είναι ευοίωνες”

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την Ομοσπονδία.

Στόχος μου να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην περαιτέρω ανάπτυξη όλων των Εθνικών Ομάδων βάσει του πλάνου που δημιουργεί ο κ. Ρανιέρι.

Οι προοπτικές είναι ευοίωνες για το μέλλον των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων, γνωρίζοντας όλα τα παιδιά που τα στελεχώνουν και το ταλέντο που έχουν».

Σχόλια