Εθνική: Αποχωρεί από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Η ΕΠΟ απεφάνθη την οριστική απόφαση προκειμένου η Εθνική Ελλάδος να φύγει από το “Γεώργιος Καραισκάκης” και να  βγεί εκτός λεκανοπεδίου.

Ο λόγος έγκειται στο να έχουν τη δυνατότητα και οι φίλαθλοι της επαρχίας να παρακολουθήσουν από κοντά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου ο Βαγγέλης Γραμμένος: 

«Η εθνική ομάδα θα πρέπει να βγει έξω από τα τείχη του λεκανοπεδίου. Είναι κάτι που θέλει η φίλαθλη κοινή γνώμη. Τόσα χρόνια κάποιοι δεν είχαν δικαίωμα να δουν την εθνική ομάδα της χώρας μας. Θα πάμε εκτός Αθήνας και στη Θεσσαλονίκη και όπου αλλού υπάρχει γήπεδο το οποίο πληροί τις προδιαγραφές»

Για το αν θα αγωνιστεί η εθνική στην Τούμπα η στο Βικελίδης: «Μπορεί να είναι ένα από τα δύο γήπεδα ή το Κλεάνθης Βικελίδης. Δεν ξέρω ποιο γήπεδο μπορεί να πληροί τα κριτήρια. Θα παίξουμε και στο λεκανοπέδιο και το ΟΑΚΑ πληροί τις προδιαγραφές. Θα δοκιμάσουμε και αν το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό, θα κριθούμε γι’ αυτό.

Θα πρέπει να γίνει έλεγχος των γηπέδων. Δεν είναι μόνο να θέλουμε εμείς. Δεν θα πάμε σε δέκα γήπεδα, θα γίνει επιλογή. Το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το Παγκρήτιο, τα τρία μεγάλα γήπεδα της Θεσσαλονίκης θα ελεγχθούν. Η εκτίμηση θα γίνει από τους ειδικούς, από τα στελέχη της Ομοσπονδίας. Τώρα έχουμε γενική εικόνα, είναι και θέματα διεθνών κανονισμών όχι μόνο δικής μας κρίσης. Πρέπει να είμαστε συμβατοί, στην προκειμένη περίπτωση, με τα κριτήρια της UEFA»

Σχόλια