Ο ΕΡΜΗΣ-ΒΟΛΟΥ σε Διεθνές Τουρνουά στη Γερμανία

Όλες οι όμορφες ποδοσφαιρικές ιστορίες αρχίζουν από μια σπίθα και πίστη σε ένα όραμα.

Ο ΑΣ ΕΡΜΗΣ-ΒΟΛΟΥ αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας ακαδημίας, όπου με χαμηλούς τόνους, μέσα από σοβαρή δουλειά, ξεκινώντας από το σημείο “μηδέν” βήμα – βήμα, και με υπομονή έχει χτίσει σταθερά θεμέλια που της επιτρέπουν να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Από το 2003 που ιδρύθηκε και μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει ιδιαίτερο έργο στους κόλπους της ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Στόχος του “ΕΡΜΗ” ήταν και παραμένει η “Άθληση για όλα τα παιδιά, όπου συνάμα τα ταλέντα να αξιοποιούνται”.  Η φιλοσοφία του συλλόγου απλή: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Όσες ακαδημίες έχουν γνωρίσει τον ΑΣ ΕΡΜΗΣ-ΒΟΛΟΥ μπορούν να εκφραστούν για το ήθος, τον συναγωνισμό, τον σεβασμό  και την άμιλλα που τον διέπει.

Επίσης, πολλοί είναι οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού χώρου που τίμησαν τον “ΕΡΜΗ”, με την παρουσία τους στους χώρους του συλλόγου, όπως:

Χουάν Ραμόν Ρότσα, Λεωνίδας Βόκολος, Αντώνης Μανίκας, Τόνι Σαβέβσκι, Pelle Anderson (πρώην σκάουτ της Τσέλσι – νυν υπεύθυνος σκαουτ της  Οσμανλισπορ), Michel  Lucassen (προπονητής Τεχνικής-Τακτικής Εθνικής Γερμανίας).

Αναπόφευκτα έφτασε η στιγμή του ΑΣ ΕΡΜΗ να κάνει, ως ακαδημία, το 1ο του ταξίδι στο εξωτερικό, όπου έχει προσκληθεί από την αδελφοποιημένη ακαδημία της Στουτγάρδης, SV BÖBLINGEN, να συμμετέχει σε διεθνές τουρνουά στη Γερμανία.

Επίσης ο ΑΣ ΕΡΜΗΣ έχει λάβει την τιμή, από τις ομάδες της Γερμανίας, να είναι αυτός που θα κάνει το εναρκτήριο λάκτισμα του διεθνές τουρνουά, στης 8 Ιανουαρίου 2017.

Τις μέρες που θα διαμείνουν στη Γερμανία, τα παιδιά του “Ερμή”, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, να ενσωματωθούν στον τοπικό τρόπο ζωής, μαζί με τα “αδέλφια – συναθλητές” της SV BÖBLINGEN, καθώς και να αναθερμάνουν τις φιλίες τους από τον περασμένο Μάρτιο (όπου δύο Γερμανικοί Σύλλογοι είχαν επισκεφτεί τον ΑΣ ΕΡΜΗ).

Η διεύθυνση του ΑΣ ΕΡΜΗ-ΒΟΛΟΥ θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους νεαρούς μαθητές – αθλητές του, καθώς και στους γονείς αυτών, για την υποστήριξη και εμπιστοσύνη που έχουν δείξει και δείχνουν προς τις προσπάθειες του συλλόγου.

Επίσης η διεύθυνση του ΑΣ ΕΡΜΗΣ – Βόλου ευχαριστεί θερμά την προπονητική ομάδα της ακαδημίας για το έργο που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια:


– Σαπουνάς Χρόνης

– Γεραμπίνης Παναγιώτης

– Κοντομήτρος Αθανάσιος

– Λίταινας Γεώργιος

– Τσιντζιλώνης Απόστολος

– Κυριάκος Γεώργιος

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΕΡΜΗΣ:

www.ermisfc.com

Η αδελφοποίηση:

http://sv-boeblingen-fussball.de/?page_id=16809

Η επίσκεψη:

http://sv-boeblingen-fussball.de/?p=17937

Σχόλια