ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, ο 96άρης Γενιτσαρίδης και ο 95άρης Νοκάι

Δύο παιδιά από την ομάδα Νέων Κ20 του Εργοτέλη, επιλέχθηκαν και προωθήθηκαν στην αντρική ομάδα για να ακολουθήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο λόγος για τον 96άρη δεξιό μπακ Μανώλη Γενιτσαρίδη και τον 95άρη ακραίο επιθετικό χαφ Μάριο Νοκάι.

Οι δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές ήταν απ’ αυτούς που τη περσινή χρονιά διέπρεψαν αγωνιστικά στην ομάδα Κ20 και το μόνο που μένει είναι με την ευκαιρία που τους δίνεται με την παρουσία τους στην προετοιμασία, να πείσουν τον προπονητή Χουάν Φεράντο για την αξία τους, να διεκδικήσουν ένα συμβόλαιο και στη συνέχεια, να προσπαθήσουν να διεκδικήσουν  μια θέση στις επιλογές του νέου κόουτς των Κρητικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες επήλθε αλλαγή πλάνων στον Εργοτέλη, όσον αφορά στο θέμα του τόπου της προετοιμασίας. Ενώ όλα έδειχναν ότι η κρητική ομάδα θα κάνει προετοιμασία στα Τρια Πέντε Πηγάδια της Νάουσας ή στο Καρπενήσι, τελικά επέλεξε την Κύπρο, στην περιοχή Αγρός, στην περιφέρεια της Λεμεσού, σε υψόμετρο 1.100 μέτρων.

Η αποστολή του Εργοτέλη, θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο στις 15 Ιουλίου και θα καταλύσει στο «Rodon Hotel». Οι προπονήσεις θα γίνονται στο προπονητήριο – γήπεδο που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο. Η επιστροφή στο Ηράκλειο έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουλίου. Στο διάστημα της παραμονής στην Κύπρο, ο Εργοτέλης θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

* Στη φωτογραφία του θέματος ο Μάνος Γενιτσαρίδης

Σχόλια