ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Επέστρεψαν Κούρτι, Γαρεφαλάκης και Γενιτσαρίδης

Την επιστροφή στον Εργοτέλη των Ζαν Κούρτι, Κώστα Γαρεφαλάκη και Μανώλη Γενιτσαρίδη, ανακοίνωσε η ομάδα του Ηρακλείου. Ο πρόεδρος των Κρητικών Γιώργος  Βρέντζος εμπιστεύεται τα παιδιά που πέρασαν από την ομάδα και τα εντάσσει ξανά στο σύλλογο.

Ο 94αρης Ζαν Κούρτι αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ ο 96άρης Κώστας Γαρεφαλάκης ως φορ και ο επίσης 96άρης Μανώλης Γενιτσαρίδης ως δεξί μπακ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με χαρά ανακοινώνει την επιστροφή των Ζαν Κούρτι, Κώστα Γαρεφαλάκη και Μανώλη Γενιτσαρίδη.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, οι 3 ποδοσφαιριστές δήλωσαν:

Ζαν Κούρτι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια του Εργοτέλη, στο σπίτι μου. Όλοι μαζί θα βοηθήσουμε για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει, στην Super League. Με την προσέγγιση του Προέδρου κατάλαβα αμέσως το όραμα του και αποφάσισα δίχως δεύτερη σκέψη να επιστρέψω στην ομάδα μου!».

Κώστας Γαρεφαλάκης: «Ήθελα να επιστρέψω στον Εργοτέλη και είναι μεγάλη μου χαρά που ανήκω ξανά σε αυτήν την οικογένεια. Ο κ. Βρέντζος καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για να επιστρέψει η ομάδα στην Super League και είναι τιμή μου που θα συμμετέχω σε αυτήν. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω κι εγώ σε αυτή την προσπάθεια. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!».

Μανώλης Γενιτσαρίδης: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην ομάδα μου, τον Εργοτέλη. Κατά τη συνάντηση μας με τον Πρόεδρο κατάλαβα αμέσως πόσο αγαπάει την ομάδα και επιθυμεί να την οδηγήσει στην Super League. Γι’ αυτό και με τιμά ιδιαίτερα ότι θα είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας!».

ΞΕΚΙΝΑΜΕ!

Σχόλια