ΕΠΣΜ: 2ο Διεθνές Camp Επιλογής Ποδοσφαιριστών στη Μίκρα (18/6-20/6) – Η συνέντευξη τύπου [VIDEO]

«Αρπαξε την ευκαιρία»

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, σε συνεργασία με τον εταιρεία CK AGENCY Sports Management & Marketing, διοργανώνει το 2ο Διεθνές Camp Επιλογής Ποδοσφαιριστών («Greek Free Agent Soccer Camp 2014»)

«Αρπαξε την ευκαιρία», το τριήμερο από 18 μέχρι 20 Ιουνίου 2014, στις αθλητικές της εγκαταστάσεις, στη Μίκρα, περιοχή Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης και κατά τις ώρες 16.30 μέχρι 20.30.

Η διοργάνωση είναι διεθνής, θεσμοθετημένη από την UEFA και τη FIFA, και θα την παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία τεχνικοί διευθυντές – γενικοί διευθυντές ΠΑΕ, scouters, προπονητές και αδειοδοτημένοι FIFA Agents από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα καλυφθεί από τα Μ.Μ.Ε.

Στο τουρνουά έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι από 14 ετών και μεγαλύτεροι (έτος γέννησης 2000) και είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα πρωταθλήματα της Super League, της Football League, ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στη Γ’ Εθνική και στα τοπικά πρωταθλήματα των Ε.Π.Σ., αλλά και ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε διάφορα πρωταθλήματα εκτός Ελλάδας.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των ποδοσφαιριστών μπορούν να υποβληθούν μέχρι τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014 και ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει την υποχρέωση να καταθέσει στο λογαριασμό της Ε.Π.Σ.Μ. στην Τράπεζα Πειραιώς (ΙΒΑΝ CR 480172 236000 5236 021796 699) ή στο ταμείο της (Τσιμισκή 31, 2ος όροφος) το ποσό συμμετοχής, να αποστείλει το αποδεικτικό κατάθεσης μαζί με την αίτησή του συμπληρωμένη με όλα τα ζητούμενα στοιχεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@epsm.gr ή με τηλεομοιοτυπία (2310 229874) και να προσκομίσει πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση ή αντίγραφο κατάστασης υγείας του σωματείου στο οποίο ανήκει της Αγωνιστικής περιόδου 2013 – 2014.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αγωνιστεί, τουλάχιστον, σε τρεις αγώνες, ανέρχεται στο ποσό των 100,00€ (εκατό euro).

Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής οι συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές θα χωριστούν σε τρείς κατηγορίες και θα σχηματίσουν τις αντίστοιχες ομάδες:

Α. Ποδοσφαιριστές από 14 έως 16 ετών.

Β. Ποδοσφαιριστές άνω των 16 ετών.

Γ. Ποδοσφαιριστές Επαγγελματίες και Εθνικών κατηγοριών.

Σκοπός του camp είναι η ανάδειξη και προώθηση ποδοσφαιριστών σε ομάδες, προπονητές, τεχνικούς και γενικούς διευθυντές, scouts και αδειοδοτημένων agents με στόχο την περαιτέρω εξέλιξη τους και αξιοποίηση του ταλέντου τους και των ευκαιριών που μπορεί να δώσει ο αθλητισμός, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε εποχές ευκαιριών δύσκολες για τους νέους ανθρώπους και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η διοργάνωση παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ Θεσσαλονίκης σε συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε από την ΕΠΣ Μακεδονίας στην αίθουσα διαλέξεων «Αλέξανδρος Παπαδόπουλος» του Αθλητικού Κέντρου της Ένωσης στη Μίκρα και σ’ αυτήν αναφέρθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΜ, Παναγιώτης Γιουρούκαλης, το μέλος του ΔΣ/ΕΠΣΜ, Σάββας Δημητριάδης και ο εκπρόσωπος, της CK Agency, Χρήστος Κουτρουμανίδης.

Δείτε το video της συνέντευξης τύπου

{youtube width=”615″ height=”400″}QrbW8ItpRM0{/youtube}

Σχόλια