Δεν επιτρέπει η Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ τη συμμετοχή σωματείων της, σε ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ!

Με ανακοίνωσή της η Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ γνωστοποίησε, με ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ χαρακτήρα, ότι δεν έχει δώσει άδεια σε κανένα ιδιώτη για τη διοργάνωση Τουρνουά υπό την αιγίδα της και ως εκ τούτου δεν επιτρέπει τη συμμετοχή ομάδας σωματείου της σε ιδιωτικά τουρνουά και τυχόν δε συμμετοχή ομάδος, θα επιφέρει κυρώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ:

«Ενημερώνουμε και εφιστούμε ιδιαίτερα, την προσοχή όλων των σωματείων μας, προκειμένου να μην υπάρξουν στη συνέχεια παράπονα και διαμαρτυρίες, ότι τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, η Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ δεν έχει δώσει σε κανένα ιδιώτη άδεια για τη διοργάνωση Τουρνουά υπό την αιγίδα της.

Κατόπιν αυτού, όπως δεσμευτικά αναγράφουμε σε όλες τις Προκηρύξεις μας, δεν επιτρέπεται η συμμετοχή ομάδας σωματείου μας σε ιδιωτικά τουρνουά, τυχόν δε συμμετοχή ομάδος, θα επιφέρει, κατ’ αρχήν, την άμεση αποβολή όλων των ομάδων Υποδομής του σωματείου αυτού από όλα τα Πρωταθλήματα Υποδομής που διοργανώνει η Ένωση.

Ακολούθως, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες από την Ε.Π.Ο. για τις περιπτώσεις αυτές ποινές, που είναι ο αποκλεισμός για έξι (6) μήνες όλων των συμμετεχόντων στις διοργανώσεις αυτές, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές κ.λπ.

Η τυχόν συμμετοχή ομάδας σε οποιοδήποτε ιδιωτικό τουρνουά, θα ερευνηθεί από την Ένωση».

Σχόλια