ΕΠΣ Αθηνών: Έναρξη των πρωταθλημάτων ΝΕΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ & ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Αθηνών, γνωστοποίησε την έναρξη των πρωταθλημάτων υποδομής ΝΕΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ & ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, από το ΣΑΒΒΑΤΟ 26/09/2015

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Υπενθυμίζουμε σε όλα τα σωματεία μας, ότι από το ΣΑΒΒΑΤΟ 26/09/2015 αρχίζουν τα Πρωταθλήματα ΝΕΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ & ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ.

Στα Πρωταθλήματα αυτά, από την 1η αγωνιστική  όλοι οι αλλοδαποί και κοινοτικοί ποδοσφαιριστές, θα αγωνίζονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ, με τα προσωρινά Δελτία που θα έχουν εκδοθεί από την Ε.Π.Σ.Α.

Οι διαιτητές δεν θα επιτρέπουν τη συμμετοχή κανενός αλλοδαπού ή κοινοτικού ποδοσφαιριστή, χωρίς το προσωρινό Δελτίο.

Η ισχύς του Δελτίου είναι μόνο για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 2016, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Για τις πέντε (5) πρώτες αγωνιστικές – και μόνο – οι Έλληνες ποδοσφαιριστές θα μπορούν να αγωνίζονται και με τις αστυνομικές τους ταυτότητες ή πιστοποιητικά γέννησης.

Στο Πρωτάθλημα ΝΕΩΝ, όπως και στο Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ, συγκροτήθηκαν έξι (6) όμιλοι. Στο 2ο γύρο θα δημιουργηθούν 3εις όμιλοι  των «ισχυρών» ομάδων και 3εις όμιλοι των λιγότερο ισχυρών ομάδων και από τους 6 ομίλους θα προκριθούν οι 5 πρώτες ομάδες συν μία ακόμη από τις 6ες, ώστε να έχουμε 16 ομάδες από τις ισχυρές και 16 από τις λιγότερο ισχυρές, που θα αγωνιστούν μεταξύ τους με σύστημα νοκ – άουτ (1ος με τον 5ο κ.λπ.).

Γηπεδούχες ομάδες θα είναι αυτές που θα καταλάβουν υψηλότερη θέση. Οι νικήτριες, θα συνεχίσουν μέχρι τον τελικό.

Στο Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ: 1) Ειδικά στον όμιλο των Εθνικών κατηγοριών, που συγκροτήθηκε με δέκα (10) ομάδες, θα διεξαχθούν τρεις (3) γύροι και συνολικά είκοσι επτά (27) αγωνιστικές. Δεν θα υπάρξει τελική φάση. Στον 3ο γύρο, θα διεξαχθούν οι αγώνες, όπως και στον 1ο γύρο, με τους ίδιους γηπεδούχους και φιλοξενούμενους.

Στους υπόλοιπους έξι (6) ομίλους των καθαρά ερασιτεχνικών σωματείων, δεν θα υπάρχουν αγώνες στις εξής ημερομηνίες 19/12 και 13/2. Η τελική φάση, θα αρχίσει στις 9/4/2016.

Στο Πρωτάθλημα ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ δήλωσαν συμμετοχή εξήντα οκτώ (68) ομάδες και δημιουργήθηκαν:

  • Ένας (1) όμιλος με ομάδες των Εθνικών κατηγοριών, με εννέα (9) ομάδες, που θα διεξαχθεί σε δύο (2) γύρους με τις ίδιες ομάδες.
  • Πέντε (5) όμιλοι με δέκα (10) ομάδες και
  • Ένας (1) όμιλος με εννέα (9) ομάδες, που στον δεύτερο (2) γύρο θα αγωνισθούν σε ομίλους των ισχυρών και των λιγότερο ισχυρών ομάδων, όπως και στα άλλα Πρωταθλήματα (ΝΕΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ)

Οι Προκηρύξεις όλων των Πρωταθλημάτων, όπως και η Οικονομική Εγκύκλιος, είναι έτοιμες και στη διάθεση των σωματείων μας.

Δείτε όλους τους ομίλους και το πρόγραμμα των αγώνων, κάνοντας κλικ εδώ

Σχόλια