Συνεχίζονται οι προεπιλογές στις Μικτές Ομάδες Νέων και Παίδων της ΕΠΣ Ημαθίας

Ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων  περιόδου 2014-2015 κατηγορίας Νέων και Παίδων,  που θα αρχίσει σύμφωνα με έγγραφο της ΕΠΟ στις 22 Οκτωβρίου 2014, συνεχίζονται για τελευταία φορά οι προεπιλογές των τμημάτων των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας  στο  ενωσιακό  γήπεδο Παλατιτσίων.

Και αυτό γιατί θα πρέπει σύντομα ο  προπονητής της Ένωσης Αντώνης Λυμούσης, να καταλήξει στις τελικές επιλογές και από την επόμενη προπόνηση να ετοιμάσει πλέον τις αγωνιστικές ομάδες, ώστε να είναι έτοιμες στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ήδη άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα θετικά συμπεράσματα, αφού τα περισσότερα παιδιά είναι επίλεκτα και με καλές παρουσίες από τις προηγούμενες επιτυχημένες εμφανίσεις τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.

Οι περισσότεροι πλέον παίκτες καλούνται ονομαστικά,  χωρίς  φυσικά  να  αποκλείονται και ποδοσφαιριστές που είτε τα σωματεία τους, είτε οι προπονητές τους δεν φρόντισαν να ενημερώσουν τα παιδιά έγκαιρα, για τις κλήσεις των παικτών από την Τεχνική επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας.

Έτσι και στην τρίτη προπόνηση-προεπιλογή αναμένονται εκτός από αρκετά παιδιά που έχει προσκαλέσει ο προπονητής ονομαστικά, να υπάρχουν και άλλοι που θα έρθουν για πρώτη φορά. Εξάλλου ακόμη και κατά την διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν των πρωταθλημάτων της Ένωσής μας, εάν προκύψει κάτι εξαιρετικό, η πόρτα των Μικτών ομάδων θα είναι πάντα ανοικτή για όλα τα ταλέντα του Νομού Ημαθίας.

ΝΕΑ  ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ – ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ  ΤΗΝ  ΔΕΥΤΕΡΑ 29/9

Η επόμενη 3η προεπιλογή για τους ΠΑΙΔΕΣ και τους ΝΕΟΥΣ θα γίνει ΔΕΥΤΕΡΑ 29/9/2014 και πάλι στα Παλατίτσια.

Οι  ΠΑΙΔΕΣ (2001-2002)  θα  πρέπει  να  βρίσκονται  στις  3.30 μμ στο γήπεδο, ενώ οι ΝΕΟΙ (1999-2000) στις 5.30 μμ στο ίδιο γήπεδο και  πρέπει να φέρουν τον  απαραίτητο  αθλητικό εξοπλισμό  προπόνησης για συνθετικό τάπητα (ΑΣΠΡΟ μπλουζάκι, σορτς, κάλτσες, παπούτσια, καλαμίδες).

Όσα παιδιά  ειδοποιούνται ή  έχουν  ειδοποιηθεί από τον ενωσιακό προπονητή κ. Αντ. Λυμούση και όσα σωματεία δεν έχουν στείλει παιδιά για διαφόρους λόγους και εκτιμούν ότι πληρούν προϋποθέσεις ένταξης στις Μικτές ομάδες, με την σύμφωνη πάντα γνώμη και εκτίμηση των προπονητών τους και των Σωματείων,  να φροντίσουν  να βρίσκονται επιλεκτικά την ίδια μέρα και ώρα για κάθε τμήμα, στις ώρες που αναγράφονται παραπάνω, στο γήπεδο Παλατιτσίων για προεπιλογές και αξιολογήσεις.

Φυσικά  πρώτη  προϋπόθεση  να  έχουν την Ελληνική Υπηκοότητα (να δικαιούνται συμμετοχής στις Εθνικές ομάδες)  και  να  έχουν  απαραίτητα Δελτίο  Αθλητικής  Ιδιότητας  της  Ε.Π.Ο.  εφόσον επιλεγούν στις τελικές αξιολογήσεις.

Επίσης όσοι έρθουν για πρώτη φορά, θα έχουν μαζί τους βιογραφικό σημείωμα, με ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, όνομα μητρός, ημερομηνία γέννησης, Σχολείο φοίτησης, τάξη, ομάδα, καθώς  και οπωσδήποτε κινητό τηλέφωνο.

Για περισσότερες πληροφορίες στον ενωσιακό προπονητή κ. Λυμούση Αντώνιο στο τηλέφωνο:  6977295590 ή στο  email: limousis@otenet.gr

Σχόλια