ΕΠΟ: Λειτουργία σχολής προπονητών τερματοφυλάκων

Η Διοίκηση Σχολής Προπονητών της ΕΠΟ ενημερώνει ότι θα ορίσει τις προσεχείς ημέρες, ύστερα από την τελευταία επικοινωνία της με το αρμόδιο γραφείο της UEFA, το οποίο χειρίζεται την έγκριση και λειτουργία των σχολών προπονητών, τις ημερομηνίες λειτουργίας της 1ης σχολής προπονητών τερματοφυλάκων (θα λειτουργήσει τμηματικά).

Επίσης, η Διοίκηση ενημερώνει ότι στις προϋποθέσεις λειτουργίας της σχολής, υπάρχει εκ μέρους της UEFA ο περιορισμός, μεταξύ άλλων, της συμμετοχής έως 16 ατόμων ανά σχολή.

Προτεραιότητα για να φοιτήσουν θα έχουν όσοι αποδεδειγμένα εργάζονται σε Εθνικές Ομάδες και σωματεία Super League και Football League. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός συμμετεχόντων θα προτιμούνται και όσοι εργάζονται σε ομάδες της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Σε αντίθετη περίπτωση και για όσους δεν θα πάρουν μέρος στην 1η για την Ελλάδα Σχολή Προπονητών Τερματοφυλάκων της UEFA λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, η Διοίκηση θα καταβάλει προσπάθεια για να λειτουργήσει  μία ακόμα σχολή Τερματοφυλάκων εντός της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 για όσους υποψήφιους έχουν υποβάλλει όλα τα σχετικά δικαιολογητικά και έγγραφα με το μερικό παράβολο.

Σχόλια