Επιτυχημένο το 1ο Τουρνουά της Σχολής Καραϊσκάκη του Ολυμπιακού! [PHOTOS]

Συμμετείχαν οι ομάδες Καραϊσκάκη, Βοτσαλάκια, Εθνικός, Προοδευτική, Αετός Κορυδαλλού και ΑΟΚ Φαλήρου.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 10-12 Απριλίου το “1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σχολής Καραϊσκάκη” στο οποίο συμμετείχαν ομάδες από την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. 

Η Διεύθυνση Σχολών του Ολυμπιακού, διέθεσε  το γήπεδο της Σχολής Καραϊσκάκη και οι 6 ομάδες που συμμετείχαν με τα Παμπαιδικά τους τμήματα, έπαιξαν, διασκέδασαν και κέρδισαν κούπες!

Την 1η θέση κατέλαβε ο ΑΟΚ Φαλήρου που κέρδισε στον τελικό της Μεγάλης Τετάρτης την Προοδευτική ενώ στον μικρό τελικό αγωνίστηκε η Σχολή Καραϊσκάκη και επικράτησε με 3-1 του Εθνικού Πειραιώς. Για τις θέσεις 5-6 αγωνίστηκαν οι ομάδες της Σχολής του Ολυμπιακού στα Βοτσαλάκια με και του Αετού Κορυδαλλού με την δεύτερη να κερδίζει με 2-6. 

Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα και όλες οι ομάδες πήραν κύπελλα!

Για την επιτυχία του τουρνουά, το οποίο απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από τους γονείς όλων των ομάδων, δούλεψαν τα στελέχη και οι προπονητές των Κεντρικών Σχολών Καραϊσκάκη και Βοτσαλάκια που είναι οι: Κριμιτζά Λυδία, Βογιατζάκη Νινέττα, Βουγιουκλάκης Γιάννης, Λύρας Πέτρος, Γραμμέλης Γιώργος, Μπαχάς Στάθης και Χαλκίδου Αγγελική. 

Ο Ολυμπιακός ευχαρίστησε όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους αλλά και για την άψογη συμπεριφορά τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: 

Μεγάλη Δευτέρα (10/4) 
Προοδευτική – Εθνικός 2-1
Ολυμπιακός Καραϊσκάκη – Α.Ο.Κ. Φαλήρου 1-1
Ολυμπιακός Καραϊσκάκη – Αετός Κορυδαλλού 4-4

Μεγάλη Τρίτη (11/4) 
Ολυμπιακός Βοτσαλακια-Προοδευτική 4-5
Αετός Κορυδαλλού-ΑΟΚ Φαλήρου 0-3
Ολυμπιακός Βοτσαλακια-Εθνικός 3-5

Μεγάλη Τετάρτη (12/4) Αγώνες κατάταξης 
Θέση 5-6: Βοτσαλάκια – Αετός Κορυδαλλου  2 – 6
Θέση 3-4: Καραϊσκάκη – Εθνικός 3 – 1
Θέση 1-2: Α.Ο.Κ. Φαλήρου – Προοδευτική 3 – 1

Σχόλια