Επιστροφή στο Ρέντη για τους Κ20 του Ολυμπιακού!

Τελείωσαν οι καλοκαιρινές διακοπές για τους Νέους του Ολυμπιακού! Οι «ερυθρόλευκοι» πιτσιρικάδες επέστρεψαν στο γήπεδο μετά την άδεια που είχαν και το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Έτσι ξεκίνησε και η σεζόν για τους πιτσιρικάδες, η οποία θα είναι «γεμάτη» φέτος αφού ο Ολυμπιακός έχει και υποχρεώσεις στην Ευρώπη με τη συμμετοχή του στο Youth League της UEFA!

Οι Νέοι θα έχουν καθημερινά μονές προπονήσεις, θα δώσουν φιλικά παιχνίδια μετά τις 20/7 και εν συνεχεία θα ταξιδέψουν για την Ελβετία (28-30/7), προκειμένου να συμμετάσχουν σε σπουδαίο διεθνές τουρνουά. Μετά από την επιστροφή από την Ελβετία η ομάδα μας θα μεταβεί στα Χάνια του Πηλίου όπου και φέτος θα πραγματοποιήσει στο διάστημα 3-13 Αυγούστου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Βασίλης Βούζας θα δουλέψει και φέτος την ομάδα Νέων με στόχο την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών και την προώθηση τους στην α’ ομάδα, αλλά και για τη διάκριση στο Youth League και στο Πρωτάθλημα Super League K-20. Μαζί του θα είναι και φέτος ο Αριέλ Ιμπαγάσα (Γενικός Αρχηγός) ο Θανάσης Ρωσίδης (γυμναστής), ο Μάκης Βενιαμίν (προπονητής τερματοφυλάκων) και ο Αλέξης Καπετανάκης (φυσιοθεραπευτής).

Μετά από το τέλος της πρώτης προπόνησης της σεζόν ο Βασίλης Βούζας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

«Να ευχηθούμε σ’ όλους καλή σεζόν, με υγεία και πολλές χαρές. Είμαστε τυχεροί που ο Ολυμπιακός μας δίνει την δυνατότητα να δουλέψουμε φέτος σ’ ακόμη πιο υψηλό επίπεδο προκειμένου να εξελίξουμε τα παιδιά της Ακαδημίας.

Οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι πάντα υψηλοί και οι απαιτήσεις μεγάλες. Υπάρχει πίεση αλλά υπάρχει εμπιστοσύνη στο υλικό της ομάδας. Όλοι μας πρέπει να δουλέψουμε και να πετύχουμε. Η δουλειά αρχίζει και κάθε ημέρα όλα τα παιδιά δίνουν εξετάσεις».

 

Σχόλια