Επιστροφή για τον Κώστα Καμπόλη στην ακαδημία της ΑΕΚ;

Ο μέχρι σήμερα προπονητής των τερματοφυλάκων της ΑΕΚ, Κώστας Καμπόλης θα συναντηθεί άμεσα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ προκειμένου να ξεκαθαρίσει η πιθανή επιστροφή του στα τμήματα υποδομής, μετά τη συνεργασία με τον Χρήστο Αρβανίτη.

Η κατάρτιση του νέου τεχνικού τιμ έχει ήδη διαμορφωθεί, μετά και τη σημερινή γνωστοποίηση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Χρήστο Αρβανίτη, ο οποίος θα καλύψει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο Αρβανίτης θα πάρει τη θέση του Κώστα Καμπόλη, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί τις αμέσως επόμενες μέρες (δεν αποκλείεται και το πρωί της Τετάρτης) με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημητρέλο και τον Θωμά Μαύρο προκειμένου να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στην «Ένωση».

Το επικρατέστερο σενάριο είναι να επιστρέψει ο Καμπόλης στα τμήματα υποδομής, σύμφωνα τουλάχιστον με την πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ καθώς αυτό αναμένεται να του προτείνουν. Εκεί που εργαζόταν, δηλαδή, πριν παρθεί από τον Σταύρο Αδαμίδη η απόφαση να λυθεί η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Σλόμποταν Σούιτσα, τον οποίο αντικατέστησε.

aekvoice.gr

Σχόλια