Επιστρέφει στην ΑΕΚ, ο Ηλίας Κυριακίδης!

Ως μέλος του τεχνικού τιμ της ΑΕΚ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Ηλίας Κυριακίδης, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά.

Ο Κυριακίδης, που τα τελευταία δυο χρόνια ήταν ο βασικός συνεργάτης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στον πάγκο της Παναχαϊκής, δέχθηκε πρόταση τόσο για τις ακαδημίες της Ένωσης, αφού έχει δουλέψει και σε αυτές της Παναχαϊκής, όσο και για την ένταξή του στο τιμ της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ (αγωνίστηκε σε αυτή από το 2005 μέχρι το 2007) αποφάσισε να συνεχίσει στην «μεγάλη» ομάδα των «κιτρινόμαυρων» με τις ανακοινώσεις να αναμένονται άμεσα όταν και θα δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους της ΑΕΚ όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα της Πάτρας.

Με διττό ρόλο ανάμεσα στις Ακαδημίες και στο προπονητικό τιμ της πρώτης ομάδας, ο Κυριακίδης αποχαιρέτησε και επίσημα την Παναχαϊκή σημειώνοντας τα παρακάτω:

«Μετά και από την τυπική ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την Παναχαϊκή, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω ειλικρινά για τη συνεργασία όλα τα μέλη της ομάδας με τα οποία αυτές τις αγωνιστικές περιόδους μοιραστήκαμε όνειρα και αγωνίες, πολλές όμορφες και λιγότερες δύσκολες στιγμές, αλλά – πάνω απ’ όλα – συμμετείχαμε από κοινού σε μια ξεχωριστή διαδικασία, η οποία, στο μεγαλύτερο κομμάτι της, ήταν εξαιρετικά δημιουργική.

Είναι δύσκολο να αποτυπώσει κανείς σε λέξεις την ατμόσφαιρα και τα συναισθήματα αυτού του ταξιδιού, ωστόσο εκτιμώ ότι ο τρόπος δουλειάς και τα αποτελέσματά της αφήνουν μια πολύ σημαντική όσο και χρήσιμη παρακαταθήκη. Νιώθω ότι εργάστηκα με τη μέγιστη δυνατή συνέπεια, επαγγελματισμό και σεβασμό απέναντι στον σύλλογο και τον κόσμο και αισθάνομαι ευγνώμων για την αναγνώριση.

Εποικοδομητικότερες και συνάμα απολαυστικότερες ημέρες για όσο υπηρετούσα την ομάδα ήταν αυτές που κατά τη διάρκεια τους συνέβαινε να προπονήσω το πρωί τους άντρες, το μεσημέρι την Κ19 ,το απόγευμα τις Κ17 & Κ15 και το βράδυ το μικρότερο ηλικιακά τμήμα το οποίο αποτελείτο από παιδιά που γεννήθηκαν το 2012…

Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στην Παναχαϊκή και το νέο της προπονητή, με την υποσημείωση ότι ναι μεν η ομάδα είναι υπεράνω προσώπων, αλλά τα πρόσωπα είναι εκείνα που με τις αποφάσεις και τις ενέργειές τους, επηρεάζουν, καθορίζουν και, εν τέλει, διαμορφώνουν την ιστορία της».

Σχόλια