«Επιλεκτική μεταχείριση κατά του Ολυμπιακού στις μικρές Εθνικές»

Παράπονα για τις κλήσεις στις μικρές Εθνικές ομάδες εκφράζουν στον Ολυμπιακό, αφήνοντας αιχμές για επιλεκτική μεταχείριση ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

Από το “στρατόπεδο” των Πειραιωτών εκτοξεύουν πυρά για τις κλήσεις στις μικρές Εθνικές σύμφωνα με τον “ερυθρόλευκο” Τύπο, θεωρώντας ότι αδικούν παίκτες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και γίνεται επιλεκτική μεταχείριση.

«Έχουμε σοβαρό ζήτημα με τις Εθνικές ομάδες των Κ19, Κ17 και Κ15. Θεωρούμε πως γίνεται επιλεκτική μεταχείριση. Είναι χαρακτηριστικό πως αποκτήσαμε 15 παίκτες που έπαιζαν στις Εθνικές τους και από τη στιγμή που πήραν μεταγραφή στον Ολυμπιακό, κλήθηκαν μόλις οι τρεις», σχολίαζε η πλευρά του Ολυμπιακού.

«Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Ντόντη, ο οποίος ήταν καθοριστικός και ο MVP στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του Ολυμπιακού στην Κ17. Και όμως, φαίνεται πως δεν έχει θέση στην Εθνική ομάδα. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μένος κατά της ομάδας μας. Ποιος είναι ο σκοπός τους; Να μειωθεί η περιουσιακή αξία των παικτών του Ολυμπιακού και να αναδειχτεί αυτή των ποδοσφαιριστών άλλων ομάδων και κυρίως του ΠΑΟΚ. Παίζεται παιχνίδι εις βάρος του Ολυμπιακού με εμπλοκή προπονητών και μάνατζερ. Είναι… αδιανόητο με τις ακαδημίες που έχουμε να διαθέτουμε λιγότερους διεθνείς από τις άλλες ομάδες. Για τον λόγο αυτό, προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο αυτό με τη συμμετοχή των μικρών σε σπουδαία τουρνουά του εξωτερικού», συμπλήρωναν στο μεγάλο Λιμάνι.

Πηγή sdna.gr

Σχόλια