«ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ»: Κατάκτηση τίτλων από Παίδες και Παμπαίδες, με σπουδαίο ποδόσφαιρο – Σημαντικό έργο στην Ακαδημία

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των ομάδων της Ακαδημίας «ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ» στο τουρνουά “Kivotos Cup 2016″ με τα «επίλεκτα» παιδιά των Παίδων και Παμπαίδων, να παίζουν σπουδαίο ποδόσφαιρο και να πανηγυρίζουν την κατάκτηση πρωτιών, στο τουρνουά  που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

To σημαντικό έργο που γίνεται στην Ακαδημία αποδίδει συνεχώς καρπούς και αυτό αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο, στα τουρνουά που παίρνουν μέρος οι «Επίλεκτοι» που πέραν των αποτελεσμάτων που κατακτούν, παίζουν ποιοτικό και όμορφο ποδόσφαιρο.

Οι «ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ» κατέλαβαν  την 1η θέση στις κατηγορίες Παίδων και Παμπαίδων του “Kivotos Cup 2016″ που συμμετείχαν, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να μην έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα παιδιά των αντίστοιχων ηλικιακών κατηγοριών των  Ακαδημιών των ΠΑΕ.

ΠΑΙΔΕΣ 2001

Στην κατηγορία των Παίδων (2001) η ομάδα των Επιλέκτων έφτασε στον Μεγάλο Τελικό του τουρνουά, όπου στο γήπεδο του Κηφισού, επικράτησε με 4-3 του Αετού Κορυδαλλού σ’ ένα παιχνίδι που πρόσφερε στους παρισταμένους πολλές συγκινήσεις.

Οι Παίδες των Επιλέκτων ήταν αήττητοι στο τουρνουά. Στην πορεία τους προς τον τελικό επικράτησαν με 5-0 του Χαλκιδονικού, με 5-0 του Αχιλλέα Κ. Αχαρνών και με 2-1 του Ατρόμητου.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 2003-2004

Στην κατηγορία των Παμπαίδων (2003-2004) η ομάδα των Επιλέκτων έφτασε στον Μεγάλο Τελικό του τουρνουά, όπου επικράτησε με 3-1 του Ατρόμητου, έχοντας στο ροστερ τους πολλά παιδιά γεννημένα το 2004.

Κι αυτή η ομάδα των Επιλέκτων, έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο σε όλη την διάρκεια του τουρνουά.

Οι Παμπαίδες των Επιλέκτων ήταν κι αυτοί αήττητοι στο τουρνουά. Στην πορεία τους προς τον τελικό επικράτησαν με 5-0 του Αχιλλέα Κ. Αχαρνών , με 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης και με 5-3 του Αετού Κορυδαλλού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Παμπαίδες των Επιλέκτων, στο τουρνουά Paiania Talent Cup, που προηγήθηκε, σήκωσαν το κύπελλο στην κατηγορία τους, επικρατώντας στον τελικό του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0. Για να φτάσουν εκεί τις προηγούμενες μέρες είχαν κερδίσει την Ακαδημία Δαβουρλή (Πάτρα) και τον Α.Ο Παιανίας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Ακαδημία ¨ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ” κάντε κλικ εδώ

 

Γιάννης Βαλμάς, για το FootballAcademies.gr

Σχόλια