Επικεφαλής της Ακαδημίας της ΑΕΚ, ο Γιάννης Παπαδημητρίου

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου είναι ο νέος επικεφαλής της Ακαδημίας της ΑΕΚ, και ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (1/3), από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ. Ταυτόχρονα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στον τομέα του σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας και των υποδομών

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου είχε συνδέσει το όνομα του με την Ξάνθη, για 24 χρόνια, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως  τεχνικός διευθυντής, όπου αποχώρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στον τομέα του σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας και των υποδομών.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1976 στη Χαλκίδα και από την τοπική ομάδα μεταπήδησε τη σεζόν 1995-96 στην Ξάνθη, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για δεκατέσσερα χρόνια και έφτασε μέχρι την Εθνική ομάδα με πέντε διεθνείς συμμετοχές.

Τα επόμενα δέκα χρόνια διετέλεσε τεχνικός διευθυντής στην ομάδα της Ξάνθης, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Παπαδημητρίου στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα”.

Σχόλια